Tugba91 Kızlar 6hafta 5günlük hamileyim sali günü keseyi gördük dün de rahatsizligim icin gitmistik kese olmasi gerektgi gbi buyumus 17mm olmus sanirim 22mm oldugunda kalp atisi duyulurmus haftaya tekrar gidicem 3gündür midem hafif bulaniyo ama baya rahatsiz edici sizce mide bulantilarim basladi mi yani bulanti boyle mi oluyor istahim pek yok midemi bulandirmicak önerebileciginiz gidalar yemekler var mi?
Ummi Tugba91 benmde öyleydi canm ben kraker yiyordum peynir yiyordum domates zeytn gbi hafif seyler iyi geliyor bastryordu bulantıyi hic istifar etmedim sadece hafif hafif bulantm oldu
detetedmom404 Kuru şeyler tüket tost çubuk kraker kurabiye falan o haftalarda çok yoğun oluyor yeni başladığında ben felaket olmuştum
Tugba91 detetedmom404 şu an çubuk kraker yiyordum:)tesekkür ederim insallah cogalmaz cünkü normalde de mide rahatsizligi olan biriyim
detetedmom404 Tugba91 aç kalırsan daha çoğalıyor iştahım Yok diye yemiyordum sürekli bulantı kusma yaşadım baya şiddetli hemde sonra yemeye başladım daha iyi hissettim kendimi
Ummi Tugba91 benm cok surmedi sabahlri oluyrdu hafiften 3. Aya girmeden cok şükür o da kesilmsti insallah seninkide oyle olr o yonden sansliydm
detetedmom404 Tugba91 evet zor oluyor ben mutfağa bile giremedim annem geldi biraz yanımda kalıyor sevdiğim şeyleri yapıyor hep öylelikle biraz olsun iştahım açıldı
Tugba91 detetedmom404 benim annemdgelip kalamiyor ankarada ben istanbuldayim bi bucuk yasinda yegenim var ablam calisiyo ona bakiyo kaynvalidemden de fayda yok napicam bilmiyorm sadece arada gelip uc dort gun kalabiliyo annem artik idare edicem mecbur
detetedmom404 Tugba91 benimde abim boşandı çocuğuna annem bakıyor 2 yaşında onunla beraber geldi Afyon’dan muğlaya zor oldu ama düşük tehlikem var diyince duramadı 2 haftadır her işimi yapıyor sağolsun
Tugba91 detetedmom404 hadi ya canim dusuk tehliken varsa tabi dikkat et insallah saga salim alirsin bebegini kucagina