Demirssmomm Mnbz21 bizim 10.haftada belliydi 🙈 ama sanırım doktorun el alışkanlığı ve çocuğun pozisyonu önemli
Gulsumdamla Mnbz21 benm 12+6 falandı bana erkek dedi doktor ama hala beklemek isterim belki minnak bir kızım olur🤩
Bitanesi_Annesi gamzesahinn ben 12 haftalıkken gittim belli olmuyor daha dedi şuan 14 haftalığım pazartesiye kadar 15 haftalık oluyorum belki belli olur bakalım
motivasyonyagmuru1 Bellidir aslında ama çoğu doktor yanılır henüz çok küçük olduğu için 16. Haftayı bekleyin bence
Bettl-1616 Ben tam 12 haftalık iken öğrendim oğlum olacak nasipse daha sonraki ayda aynı söyledi detaylı ultrason da aynı çıktı
Bettl-1616 gamzesahinn evet hatta ultrason resminde çekip vermişti detaylı ultrason kağıdında da verdi
ayisigi3 Haftada öğrendik, genital organını da gördük net bir şekilde oğlumuzun. Erkeklerin 12. Haftada çoğunlukla belli olduğu söylenir tabi bazı doktorlar garanti olması adına beklemeyi tercih ediyor.
Esra-uslu Kızlar doktorum bana 13 te kıza benziyor dedi 14 te erkek dedi eminim dedi sizce yine değişir mi 😇
Bettl-1616 Esra-uslu yanılma olabilir mi bilemiyorum ama bende hemen gördüğü gibi söyledi erkek diye sonraki ayda gittim erkek dedi detaylı ultrason da erkek dedi kızımda da aynı doktora gittim 12. Haftada kız söyledi yanılma hiç yaşamadım bayağı bilgili bir doktor
Esra-uslu Bettl-1616 valla canım bende çok kararsız kaldım geçen hafta kıza benziyor demişti sadece ama bu sefer eminim dedi alışveriş yapsam mı yapmasam mı bilemedim
Bettl-1616 Esra-uslu bekleyin isterseniz muallakta kalmış doktorunuz detaylı ultrason zamanını bekleyin bence
Aminemihra Eğer erkekse 12 haftada söylüyor doktorlar pilisinden dolayı erkek bebek cinsiyeti belli oluyor hemen ama kızsa söylemiyorlar 14 . Haftayı bekliyorlar tam kız olduğundan emin olunca söylüyorlarmış