Minisimb Mizgin09 kız dediler bana da ama bu fotoğrafta nubu belli mi ben göremedim de 😁 bu arada amin inşallah tüm anne adayları sağlıkla alırız kucağımıza 🤩
Deletedmom4548454 izobellaaa-_- doktorumuz da erkek dedi canım 12 haftalıkken tahmin yaptı ama yine de açık kapı bıraktı degisebilir dedi o yüzden hala oğlum diye bile sevemiyorm ya degisirse diye😂
Deletedmom4548454 Mizgin09 insallah canım benim cok sagol sende saglıkla al insallah kucagına. Doktor da erkek gibi ama degisebilir dedi. O “gibi” kelimesi insana acaba degil mi dedirtiyor hala ya degisirse diyorm🙈
Mizgin09 Deletedmom4548454 amin inşallah canm benim Allah razı olsun bende 20+6 da öğrendim hiç açmıyordu erkek deyince yok inanmıyorum dedim bacak arası foto verince inandım yoksa bende hala acaba mı diyorum 2 kızım var süpriz bebek gibi oldu
Deletedmom4548454 izobellaaa-_- masallah saglıkla gelsn bebiş bu sene erkek senesi sanırım 😇bana da diğer ay kesinleşir dedi 16.haftada bakalm degisecek mi🐣
Deletedmom4548454 Mizgin09 cok güzel olms ne güzel rabbim hem kızı hem oğlanı tattırms canım saglıkla gelsin ablalarına yoldaş olsun insallah 😍 epey bekletms sizi 21. Hafta ne demek cok zor olmustur beklemek😂
Mizgin09 Deletedmom4548454 hiç sorma artık etrafımda ki herkez göstermiyorsa kız dediler aslında erkek hissediyordum buradaki bütün tahminlerde bana kız dedi kendimi 3 ncü kızım geliyor diye hazırlamıştım ama yanılttı paşa 😂😂😂 buda bacak arası değişmez heralde artık
Deletedmom4548454 Mizgin09 ayy yok degişmez baksana çok belli 😂 maşallah ya bekletms ama sürpriz olms size de güzel olmuş bence😂
Mizgin09 Deletedmom4548454 olsun beklemeye deydi 😂😂😂 rabbim seninde gönlüne göre versin inşallah sağ salim alalım kucağımıza 🤲💙
Burcutugay @Mizgin09 Masallah rabbim sag saglim kucaginiza almanizi nasip etsin canim :)) https://imgyukle.com/i/RYkabv benim bebise de bakabilirmisin :)
Mizgin09 Burcutugay saol canım benim Allah razı olsun daha önce tahmin yapmıştım size kız dedim tabi önce rabbim bilir ama yine tahminim kız rabbim gönlüne göre versin inşallah 🤲❤️
Mizgin09 haklisinesracim bebeğim bazen oluyor hakkını helal et ya nubu görememişimdir bazen kesede yanıltıyor özür dilerim
Mizgin09 haklisinesracim olsun canım ya buradaki bana yapılan bütün tahminlerde kızdı ama benim oğlum oluyor rabbimin izniyle biz maksat gönül hoşluğu olsun diye tahmin ediyoruz ❤️💙