meryeminannesiii Kızlar doktora en son gittiğimde 2 cm açıklığın var kemiğin sert dedi ama doğumda yumuşayacağını da düşünüyorum dedi çatı darlığı varsa hiç açılma olur mu
ipekveatlas meryeminannesiii açılman 10 cm bile olabilir çatı kemiğinin darlığı bebek geçerken anlaşılır eğer çok darsa o açılmayla bile geçemez bebek
guzelbebegimmmmm meryeminannesiii açıklık olur ama çatı darsa bebek ordan çıkamaz doğum gerçekleşmez ya da o an acil sezaryene alınırsınız. Bence bunu göze almayın. Bunca acıyı çekip sezaryene alınmayın
neval270071 meryeminannesiii önpeşin konuşmayım ama yüzde 90 sezaryen olur mümkün değil normal doğum çatı dar durumunda doktorum bana asla normale alamam dedi
serpilctn meryeminannesiii Çatı darlığı nasıl anlaşılıyor canim benim de öyle olduğunu düşünüyorum çok affedersin ilişkiye girerken çok zorlanıyorum böyle sert bisiye değiyor gibi hissediyorum acaba dar olduğu için mi
meryeminannesiii ipekveatlas çok açıklayıcı oldu teşekkür ederim ama ilk gebeliğim olduğu için yumuşama ihtimalini yüksekmiş
ipekveatlas meryeminannesiii allah yardımcımız olsun bende ilk gebelik yumusama var 1 cm acıklık var ama baskada bşsey yok ne sancı ne ağrı🥺
meryeminannesiii ipekveatlas Amiiiin inşallah kuzu benimde sancım var nst de çıkmıyor ama sürekli kasılma sancı 1 haftadır mahvetti beni diyebilirim 🥺🥺
meryeminannesiii guzelbebegimmmmm evet doktorumda bebeğin kafası geçerse normal doğurursun dedi 🥺 bakalım artık
meryeminannesiii neval270071 ben de sordum canım özellikle. Hocam kesin dar mi diye hayır tamamen dar diyemem ama kemiğin biraz sert dedi açılman şuan 2 cm gecesinde de nişanım geldi
meryeminannesiii serpilctn canım sanırım cinsel ilişki de zorlanmak çatı darlığından kaynaklı olabilir ama tabi doktor çatı kontrolü yapınca kesin anlaşılıyor
meryeminannesiii serpilctn canım eğer bebeğin kafası geçerse doğumun gerçekleşir zaten ama Allah korusun kalp atışı düşerse kafası geçmezse falan anlarlar dar olduğunu sezeryana alırlar bu her yerde aynıdır inşallah hayırlısıyla bir avazda doğururuz canım 🙏🥺
meryeminannesiii Cansumertt 37+3 te yapıldı canım 00.00 da 38 hafta oluyoruz 2 cmden 4 cm’e çıkmış açıklığım doktor bugün muayene etti ama sanırım bütün doktorlar çatı muayenesi yapmıyor
Bsraermis8 meryeminannesiii valla bana çatı darlığı var dendi . İlk dogumumda bebek kilosu bide 3770 di . Suni aldım ve tam açıklıkla normal doğurdum . Biraz zor geçti .. sezeryanlikmisim yaniii bence.. normal doğum olduğuna tabiki seviniyorum ama çok yorulmuştum . Sağlıkla alın ins kucağınıza .. bana da dua edin az kaldı ikinci doğuma 😣 çok korkuyorum
meryeminannesiii Bsraermis8 çok teşekkür ederim canım inşallah bir avazda doğururuz hiç korkma biz anneyiz çok güçlüyüz unutma bunu benim ilk gebeliğim 38.haftama giricem 12 de hiç korkum yok lütfen sende korkma 💕💕🐣
Balcaa Benim de kemik sert gelmisti ebeye catim dar oluyor sanirim ama ilk dogumumu normal yaptim 3750 dogdu bebegimde olunca oluyor yani sen odaklanma hic olmaz gibi kelimelere
meryeminannesiii Balcaa çok teşekkür ederim doktorum bugün baktı bana da ebe dar demişti ama doktor gayet uygun çatın dedi bebeğim 3100 grm fazla büyük olmadığı için normal olur dedi