Didemaydintaskin Arkadaşlar 5+4’teyim, şuan karın agrım ve hafif kanamam mevcut. Yaşayan varsa yardımcı olabilir mi? Durum Normal midir anormal mi?
Pinaryyim Didemaydintaskin bir doktora git canım ne olur ne olmaz geçmiş olsun iyi haberlerle gelirisn inşallah
Mhk Didemaydintaskin diğer msjlarınıza da baktım sanırım keseyi filan görmemişsiniz henüz kırmızı ise bence hemen doktora gidin
Esmaa Kizlarr ben anlamiyorum kanama nasil oluyor peki doktorunuz bu duruma ne deyiyor?😞Allah kolaylik versin sizlere
Didemaydintaskin Esmaa benim pedime geldiğinde gördüm. Adet kanaması gibi ama o kadar fazla değil. 2.’ye tuvalete gittiğimde de peçeteye geldi hafif. Adet agrısı gibide Ağrı oluyor. Doktoru aradım yarın direk çağırdı herhalde acil durum.
NaimeYilmaz Didemaydintaskin yarına kdr yat sadece iş yapma sakın kafandan az yukarda olsun bacaklarn gecmıs olsn umarm bişey yoktur 🙏
Esmaa Oyle oldugun zaman hemen doktora git Allah korusun bisey olur ben cok korkarim.oyle seyden bende olmadigindan bilmiyorum Allah bebisini saglikla qucagna almayi nasip etsin cnm🙏🙏🙏👶