Yasemibrahim Esra-uslu ay merak da ediyorum böle olunca banada kız dedi net dedi ama degişirmi bilmem 😂
Esra-uslu Yasemibrahim sorma ya eşim gitmiş hem mavi hem pembe almış giydiririz birşey olmaz diyo🤣🤣🤣 bende kararsız kaldım kimseye de söyleyemedim cinsiyetini 🤣🤣
Askiletotomsu Prenseslerinannesi344 ben gördüm kızımı.ve kalktım test yaptım. Üstelik bebek hayalimiz ve planımız da yoktu. Neyse rüya gerçek çıktı hamile çıktım testte, ve cinsiyette tuttu, Kızımız oluyor
Yaseminf Prenseslerinannesi344 ben de kız kız diye rahmetli babaannemin seslendiği duydum rüyamda gerçekten kızım olacak bi de bu programdaki ekrandaki bebeği gördüm benim kızım oymuş bi tarafım açıkta kaldıysa demek 😁
Oelrlrkmemdmd Prenseslerinannesi344 bende rüyamda bebek gördüm bezinin kenarından bakıyordum pipi gördüm ve oglum olacak
sacmalamakizim Prenseslerinannesi344 Evet genel de kız görürsen erkek erkek görürsen kız olur derler bilemiyorum 😊 teşekkür ederim 😊
Prenseslerinannesi344 Yasemibrahim ben degisir diye dktr iyle dedi sadece demistim çevreme cunki 15 16 da kiza donen varmis
zehraaaktas Prenseslerinannesi344 yeni hamileyken oğlan çocuğu gördüm onun üstüne 2 3 sefer kız gördüm kızım oluyo 😊
Vicibici Prenseslerinannesi344 3 gün önce gördüm çok tuhaftı😂 kız bebeğim oluyordu (henüz cinsiyetini bilmiyoruz) aynı babasına benziyodu. Sen benim kızımsın nasıl babana benzersin diye konusuyodum birden canlandı falan ay korktum ama 😂😂