Fatmapekesen Seymakocaayan bence Sünni sancı alın iki kere aldim hicbir zarari yok yinede siz bilirsiniz korkmayın sezeryan ağrısı daha zor diye biliyorum
Nurcannnnnn Seymakocaayan bende aynen oyle karar verdım pazartesı bellı olacak bakalım hakkımızda hayırlısı sunı aldıktan sonrada bebek gelemeyebilıyormus boşa strese ve agrıya gerek yok dıye dusunuyorum 😭
Eylul2019 Seymakocaayan canm suni sanci oyle anlattiklari gbi öcü degil.bana 4 saat verdiler gram sancim olmadi sonra sezaryene aldilar.herkesin aci esigi farkli.kendini korkutma
Seymakocaayan Nurcannnnnn aynen bebek strese giriyor diyorlar doğumun olacağının net birşeyi de yok olmazsa doğum sezeryana alıyorlarmış sonra iki acı birden
Nurcannnnnn Seymakocaayan cogu kısıyı sezeryana almıslar ıkı agrı bırden resmen benım bebegım kanala bıle gırmedı
Meryemcee Bana da 3 saat suni sancı verdiler nst de görünüyordu sancılarım ama bende gram sancı yoktu suyu da az olunca sezaryana almışlardı 1 hafta sonra da kızımı alıcam kucagıma inşAllah yine sezeryan 🥰
ayse-huseyin16 Seymakocaayan suni sancıda bebeğin strese girme ihtimali yüksek oluyor sanırım sonu yine sezaryene çıkıyor 🤷🏻♀️ Birde sunide bebeğin kanala inmediği de oluyor eğer normal doğum da düşünmüyorsanız iyi bir tercih olmuş Ben normal doğum istediğim için sonuma kadar şartları zorlicam 😂 suni alıcam strese girerse de sezaryen olsun en azından denedim derim