ezgimm0027 Kendi doktorum erkek dedi ben yanilmam detayli yapan doktor kiz 🤷♀️ bu resmi verdi kendi doktorum https://imgyukle.com/i/RaygaU detaylida tum organ taramalari yapilmiyor mu yani yanlis bilmesi normal mi ?
benimmdunyamm ezgimm0027 perinatoloji uzmanlarının cihazları daha ayrıntılı ben olsam detaylıya inanirim
eso14 ezgimm0027 detaylı ultrason cihazları gerçekten çok daha yüksek kalitede. Son teknolojiler. Detaylıda çıkan sonuç doğrudur canım.
Bccsn ezgimm0027 görüntüde bişey yok, detaylıda erkekse pipi konumuna uzunluğuna ve testislere bakıyorlar canım kız bebekse aynı şekilde organına ve rahmine bakıyorlar o yüzden detaylı yanılmaz. Sadece dışarından bakarak söylenmiyor kız ise rahmide inceleniyor
ezgimm0027 Bccsn onlara bakmadi galiba bn sali günüde geldim detayliya pozisyondan kaynakli bazi organ taramasi yarim kaldi bugün tekrar geldm cinsiyeti ben sordum kiz dedi emin misiniz hocam dedim saglikli olsun dedi çıktı 🤷♀️ kendi doktorum hayr erkek diyor
Meri3220 ezgimm0027 bana da böyle foto vermişlerdi pipi bu hayırlısı olsun inşallah tekrar doktora gidince Bi sorun emin olun 🤗
Bccsn ezgimm0027 yani onlara bakmış olması gerekiyordu haftanız geçmeden farklı bir doktora gözükün bence
Deletedmom727271 İlk çocuğum da 20 haftaya kadar kız dendi bana özeldeki doktorum da dahil ama detaylı ultrason da erkek olduğunu öğrendik. sonuç erkek oldu. detaylı ultrason yanıltmaz çünkü ultrason cihazları daha farklı oluyor onların.
Ecceee ezgimm0027 detaylıda tüm iç organları görünüyor biz bebeğimizin yumurtalıklarıyla rahmini bile gördük yani detaylının yanılma ihtimali yok gibi bi şey kız dediyse kızdır
ezgimm0027 Ecceee onlara baktığıni söylemedi 2. Girisim detayliya ilkinde tum organlari net göremediği icin baya ugrasti ama pozisyondan kaynakli yarim kaldi bu sefer sanki incelemedi kalanlari gibi geldi bana bn sordm cinisyeti kiz dedi emin misin hocam dedim sağlıklı olsun dedi 🤷♀️
iremss ezgimm0027 kendi doktorunla perinatoloğunun cihazı farklı ise evet yanılma payı yüksek çnkü perinatolojide cihazlar daha iyi yani bu da deneyimli doktorsa doğru cinsiyet tayini yapması yüksek ihtimal
ezgimm0027 iremss bilmiyorum fakli mi iksiide renkli gostermedi hic detaylidan istedik ama yüzünü saklıyor dedi vermedi fark vardir heralde illa özele gittim ama bugün biraz bos verdi gibi beni 😒