Derinok Kızlar 36+1 haffalıgız. Doktorum normal doğum senin için sıkıntılı dedi. 38. Haftada sezaryen olabilirsin nırmal için 40. Haftayı beklersin dedi. İğneyi doğuma kadr kullanacan dedi. Nırmalde sancın ne zaman gelir bilinmez senin için riskli dedi. Basına böyle bişey gelen var mı
Zeynepppdyg Derinok bahane uydurmuş bendice ,bende kan sulandırıc kullanıyorum tek başına kan sulandırıcı kullanmak sezeryan için tek sebep değil ,burda kan sulandırıcı kullanıp normal doğum yapan bir sürü insan var
Derinok Zeynepppdyg bende okudum doktor da öyle söyleyince kafam karıstı. Napıcam gerçekten bilmiyorum
Esmanur0 Geçen gün bir bayan 38 haftaya kadar kan sulandırıcı kullanmış dpktor doğuma kadar kullanacaksın demiş. Son kontrole gidince hala kullaniyor musun diyip dogumu ertelemis. Doğum zamanına kadar kullanılmaması gerekiyormuş. Aklınızda bulunsun isterseniz danışın birilerine.
Derinok Esmanur0 işte kan akısını iğne sağladıgı için önceden bırakma gibi bir riske atamam bebeğimi. Planlı olsa en azından bir gün öncesindem keserim diye düşündüm
Hasret47 Bende kan sulandırıcı artı Aspirin içiyorum doktor normalde istesen sezeryanda istesen fark etmez doğumda zararı olmaz dedi sadece sezeryan istersen 48 saat önceden kan sulandırıciyi kesiyoruz aspirinide doğuma 1 hafta kala