Masalsu Folio,follatro,folidoce. Folik asit olarak aile hekimi bu ilaçlardan birini eczaneden al kullan dedi bunlardan herhangi birini kullanan oldumu kızlar ?
Demirbebek İlaçtan olabildiğince kaç banada aile hekimim aynısını demişti eczaneden herhangi bir tane almıştım ama kutusunu bitirmeden attım. En iyi folik asit iftarımızı açtığımız hurmadır. Varsa bol bol hurma ye ilaç alma
Masalsu Demirbebek canım benim ablam da kullanmadı şuan çocuğu 7 yaşında spina bfida denilen gelişim eksikliği hastası omiriligi yok yürüyemiyor.. tabi herşey allahtan Allah ne derse o ama ilacı çaresi varken tehlikeye atmak olmaz .
Tugbalsengi Folidoce kullandım , lütfen doktorunuzun dediğinden çıkmayın hurma falan aman diyeyim miligram olarak karşılaması için 10 kilo hurma yemeniz lazım , nasıl bu kadar rahatlıkla boş konuşuyorlar anlayamıyorum 🤷🏻♀️
Masalsu Tugbalsengi bende folidoce aldım siz tok mu içiyordunuz ? Aynen hurma vs şu bu ek olarak iyi olur ama ilacı karşılamaz takdir Allah’ın yinede ❤️
Tugbalsengi Masalsu ben kahvaltıdan sonra içtim çünkü midemi çok rahatsız ediyordu malum sürekli bulantı olan bir evre