60seyma Son 15 ama doğmuyo kızlar . Çatı muayenem de yapılmadı açılmam var die . Doktor normal dio ama oğluşun gelmeye niyeti Yok . Sizlerde durum nasıl
Asiyeomur 60seyma 38 hftya girdik bekliyoruz bizde paşanın gelmeye niyeti yok galiba ama gece 1 saatten fazla nerdeyse gobegimde ağrı oldu sizin başınıza geldi mi? post açtım ama kimseden bi cevap gelmedi
60seyma Asiyeomur canım benim 32 haftalıkken sancım sonra kanamam oldu . 2 cm açılmam olmuş . Doktor sürekli yat dedi . Sonra daha sancım olmadı . Onlara yalancı sancı deniyo . Dk tut sancılandığında Ara ara olursa . Sana normal Doğum mu dediler canım . Birde çatı muayenen yapıldımı . Ayy ne kadar soru sordum 🤣🤣
Edbanne Asiyeomur ben 37’deyim. 2 gece önce oldu inanılmaz bir ağrı, sürekli kıpırdadı. Sizde olduğu gibi sağdan sola dönemedim. Ama 2 saat sürdü, küt diye kesildi. Bir daha da olmadı. doktora sordum, devam ederse sürekli olursa gel dedi.
Asiyeomur 60seyma göbek ağrısı 1 saat boyunca hic aralıksız oldu sagima soluma bile zor döndüm. bebek geliş pozisyonunda,normal doğum canım,çatı muayenesi yapilmadi sancıyla yada suyum la nişanim gelirse öyle çatı muayenesi yapiyolarmis
60seyma Asiyeomur hımm bunu ilk defa duydum bana salı günü çatı muayenesi yapılacak . Biran önce doğsun istyrm
60seyma Edbanne kızlar ben doktora sormuştum karın ağrısına aldanma 3 şey doğumu başlatır nişan gelmesi kan gelmesi ve bel ağrısı
Aysenurtsr Gelmiyor diye dert etmeyin hanimlar, geri ceker gelmez 😂😂 Ben 38+6 da dogum yaptim ogluma. Nisanim geldi, sancilarim belden vurdu, kanamam cogaldi felan gecesinde normal dogumla geldi. Cok hareket ettim, egildim kalktim, yurudum, comelme hareketleri yaptim, cabuk acildi 😊