Melikezeynepmir Kizlar biraz once ac karnina hastanenin seker yukleme icin verdigi suyu icinde hepsini kustum. Doktor kahvalti et o zaman onun yerine dedi. Basina gelen var mi?? Acaba yarin tekrar mi denesem kahvalti etmek yerine??
Dmllale Melikezeynepmir ya çok kötü olmuş bende zor dayanmıştım dışarıda yağmur yağıyordu ama ben dışarda geziyordum kusmamak için
yigitinannesiiiii Melikezeynepmir ay en korktuğum ve muhtemelen başkma gelicek şey şeker testinde kusmak🤦🏻♀️🤦🏻♀️🤦🏻♀️
benimmdunyamm Melikezeynepmir gene kusarsin kahvaltı uap o zaman ekmek falan değilde şekerli şeyler ye
Melikezeynepmir Ysgl26 sagol canim sordum ama kahvalti et dedi sekerli zaten tekrar icebilcek gibi degilim mahvoldum :(
Melikezeynepmir Dmllale gecmis olsun valla ben kafaya diktigim an kustum hic kendimi tutcak zaman olmadi 😂
haklisinesracim Ben çok fena olmuştum eve zor geldim 2 3 gün başım döndü hiçbir şey yiyemedim uyuyamadım sonra vücudum kasinmaya başladı bu hamileligimde yaptirmicam diyet yapıyorum zaten
Melikezeynepmir haklisinesracim gecmis olsun benim de sonuclar cok dogru cikmicak zaten bu sekilde bence
Melikezeynepmir yigitinannesiiiii ben tadini almamak icin tek dikiste icmeye calistim bi anda kustum belki yudum yudum daha iyi olabilir hemen dikme istersen
Fatma17 İçerken tek nefeste içmeye çalış burnundan nefes alınca tadını alıyorsun, bana çok kötü demişlerdi ama öyle kötü gelmedi
yigitinannesiiiii Melikezeynepmir tamam Canım öyle yaparım ya normalde hamile olmasam bile midem bulanır şimdi hamilelikte mide daha hassas bulantı felanda eklenince kaçınılmaz son gibi görüyorum kendime bide tok olsam içerim aç karnına midem yandı diye meyvesuyu içiyorum sabah bi yudum içtiğimle mide bulantım başlıyor😌
Nur-01-35 Vala ben meyve suyu içer gibi içtim ne midem bulandı ne kustum ordan çıktım yağmurlar şimşekler eve de yürüyerek geldim sonra kahvaltı yapmıştım hic bir olumsuz bir şey olmadı yağmurda ıslanmak hariç
Melikezeynepmir yigitinannesiiiii benim hala mide bulantim gecmedi zaten cok sorunluyum mide konusunda sen yine de illa benim gibi kotu olcaksin diye kendini sartlama 😘