Elfsndkl Kızlar 7 haftalık geneyim bende migde bulantısı başlamadı. İkinci hamileliğim bu ilkinde 6 haftalıkken başlamıştı.
Merve201119 Elfsndkl benimde üçüncü hamileliğin bende şuan 7 haftadayim bencede yok ilkinde hic olmamıştı ikincisinde olmuştu ama bunda hiç yok
Havvauslu Elfsndkl bazı hamileliklerde mide bulantısı yaşamasan geçirilebiliyor ya da önceki kadar şiddetli olmayabilir ben hiç mide bulantısı yaşamadım 1 belki 2 kez anlık olmustur
Fasulyem2 Elfsndkl hep böyle devam eder insallah bazı insanlar bulantı yaşamayabiliyor. Ama cinsiyetle alakası yok cnm ben iki hamileliğimde de çok bulantı yaşadım biri kız biri erkek
Elfsndkl Sare19 Olmasın valla halimden çok memnunum böyle hamilelige can kurban 😂 ilkinde çok kötü olmuştum
Sare19 Didemfide ilki kız belirtiler farklı olunca buda erkek sandım ama kızmış 😌 cinsiyetle alakası yok bence belirtilerin
Elfsndkl Havvauslu Havvauslu Ilk cocugumda dibine kadar yaşadım ama bunda hicbir bulantı olması şuana kadar
Havvauslu Elfsndkl normal canım her hamilelik bir olmuyor önceki hamileliğimde Ağrıdan duramıyordum ayağa kalkıp iş yapcak halim olmuyordu suan çalışıyorum mide bulantısı da değişen birsey hamileliklerde
Meltem04 benimde ilk hamileligim ve hic bulantı yaşamıyorum fakat korkuyordum yolunda gitmeyen birşeymi var diye hani bulantı şartmış gibi 🥺 dün akşamda Korona olduğum ortaya çıktı 🥺 inşAllah hafif atlatırım
Huzurrr_13 Elfsndkl her hamilelikte illa bulantı olacak diye bişey yok ne güzel bende de yok😂🤣 bu seneki annelerin çoğunun açtığı post belirtilerin yok diye açılıyor bende de yok 🙈😂
Huzurrr_13 Elfsndkl evham yapip dakasinda doktor kapısında olan ben doktor artık kovdu gelme ama hocam belirtim hiç yok korkuyorum diyince Allah’tan istedin bir göz Allah verdi iki göz daha ne istiyon 😂