star3star merhaba demir hapı kullanalı 4 gün oldu sabah aç karnına alıyorum.mide bulantısı yapmadı.doktorum kiminde kabızlık olur kimine ishal yapar dedi.bugün karın ağısı ve ishalle uyandım.böyle yan etki yaşayan varmı acaba
gamzesahinn star3star ben ferrium ıcmıstım o yapmamıstı ama haplar fılan yapmıstı kabızlık. kacıncı haftandasın kacıncı haftada demıre basladın
star3star gamzesahinn 18+4 günlüğüm 4 gün oldu kullanmaya başlayalı.kabızlık değil ishal yaptı bendede
star3star derinnguney kabızlık yapmadı çok şükür.doktorum kabızlık yaparsa haber ver şurubunu vericem demişti
star3star derinnguney ilk zamanlar labızlık yğzünden basır oldum.hayla kaybolmadı krem kulöanarak hafiflettim ama hayla orda başı dıruyo 😩
derinnguney star3star Bende de var meme dışarda sanırım içerde de meme oluştu 🤦🏽♀️ Doğumdan inşallah toparlar, basur ameliyatı sonrası çok sıkıntılı geçiyormuş.
zehraaaktas star3star ilk kullandığım zamanlarda hep kabızlık yaptı birkaç gün önce ishal yaptı 2 gün tekrar kabızlığa döndüm Bi de büyük abdestim simsiyah oluyo demir hapı kullanalıdan beri