Deletedmom7373700 Senagg net şekilde belli olmustu. Ama tabi böyle kopkoyu olmamıştı tamamen. 4. Haftada falan öğrendim ben. 5+5 te kese gözükmüştü. Ama geç döllenme olmus. Normalde adete göre şu an 11. Haftada falan olmam gerekiyordu. Ultrasona göre 9. Haftada
Aybukeninannesi01 Senagg canım son adet tarihim 22 ekimdi benim testi 21 kasımda yaptım ama ondan önce emindim hamile olduğumdan çünkü göğüsümde aşırı hassasiyet işte akıntılar vs olmuştu yumurtlama zamanım tam olarak hatırlamıyorum ama 13-14 kasımdı sanırım
Senagg Aybukeninannesi01 anladım canım teşekkür ediyorum. Dua edin inşallah biz gibi beklenti içinde olanlara 💜
Senagg Deletedmom7373700 anladım canım. Benim doktor kontrolünde oldu yumurtlamam geç döllenme olmaz yani. İnşallah hakkımızda hayırlısı olsun. Teşekkürler 🌸
1ciftyesilgoz Senagg kızlar dün sabah kan vermiştim negatif çıkmıştı. Az önce yani kan testimden 36 saat sonra idrar testi yaptım yine . Bugün bat ve olmadım akşama doğru karnımın alt tarAfında kısa kıramplar girdi. Testi atıyorum buraya artık gölgelerden gına geldi ama 😅 5 dk da belirdi bu arada.
Senagg 1ciftyesilgoz azıcık gölge gördüm sanki🤭 ama kanda çıkmayıp idrarda çıkar mı ki kardeş ya. Normalde önce kan sonra idrar diyor ya herkes 🤔
1ciftyesilgoz Senagg kuzum kan vereli 36 saat oldu beta birden yükselebilen bi hormon değil mi bir günde bile 🫠🥹 bak farklı bi marka testle daha yaptım
Meva42 Ya benimde adetime bir hafta var ve beyaz akıntım bide ip gibi uzayan yapışkan bir akıntım var ,sağ kasığımda ağrı ve batma var ayrıca böyle olan var mı arkadaşlar
Prenses11 Senagg benim akıntım çok oldu kuzum sonrasında kasık agrım oldu adet olucam zannettim fakat hamileymişim insallah sende hamişsindir ❤️ Suan 5 haftalık hamileyim darısı sana 🥰
Senagg Prenses11 inşallah canım ya 🤲🏼 bende de akıntı fazla heralde oldum diye gidiyorum ama gelen giden yok. 2 3 güne belli olur benim zaten
Prenses11 1ciftyesilgoz aşkım çatlatma iğnesi seni yanılta bilir aylar önce bende yaptırdım ve ilk 10 gün gebelik testlerinde pozitif çıkıyor kan ver lütfen en kesini bu 🙏😊
Prenses11 1ciftyesilgoz soryy aşkım catlamanın yazmısın ben çatlatmanın okudum 😄 aşkım var sanırım bazen idrar da çıkıyor kanda en son çıkıyor bazen de idrarda çıkmıyor kanda çıkıyor bi kaç güm bekle öyle kan ver bide
1ciftyesilgoz Senagg hiç ümidim yok aslında dediğim gibi bu gölge çizgiler beni biraz umutlandırıp hayal kırıklığına uğratıyor 🙈 inşallah vardır. Sende durum ne kuzum
Senagg 1ciftyesilgoz valla aynı kardeş. Ama adet olacak gibiyim. Pek ümidim kalmadı benim 😅 sen ne yaptın canım?
Senagg 1ciftyesilgoz sen birde ovulasyon testi ile denesene. Gebelik varsa koyu çıkar diyorlar. Ben denedim silik çıktı o da🤣