hemsreanne Kızlar sizce bu isimlerden hangisi güzel iki isimde olabilir yorumlarınızı bekliyorum :) Gülce, Nil , Ada , Asya , Eliz , Larin , Laren , Eylül , Defne.
Aylinadakaya hemsreanne aklımdan geçen bütün isimleri burada görmek bi tuhaf hissettirdi. Nasip olursa kızıma Ada ismini düşünüyoruz. Ama aklımda ordada daha bebek yokken Asya ismi vardı. Kızım olacağını öğrendiğim zamanlarda Asya Lavin dedim de babamız istemedi 🤷♀️
edis22 hemsreanne ayyyy ben ilk basta kizim olacak saniyorduk nil ismini koymustum kizima🥺 cok guzel zarif bi isim ama sonra cinsiyetimiz degisti erkek oldu. Sonralarda 2inci bebegim olupda Kizim olursa kesin onu koyucam🤲🏻😏
hemsreanne Aylinadakaya Asya ismini bende hep düşünmüştüm sonra ada ismine sıcak bakmaya başladık larin ada , eliz ada gibi sürekli bir isim eklemeye çalışıyorum çok zormuş bu isim işi :)
Aylinadakaya hemsreanne ben de çok zorlandım. Bir de şu var '‘ ne isim koyacaksınız karar verdiniz mi? ’' diye soru geliyor evet şu olabilir diyorum “ay o ne ya şöyle seslenirler böyle derler” diye diye soğuttular beni. Şimdi kimseye söylemiyorum. Doğduğu zaman yüzüne bakıp karar vereceğim diyorum.o kadar zor ki bir de bu tarz yaklaşımlar iyice zorlaştırdı.
Yeliz6767 hemsreanne Değişik arıyorsanız büge ismi de var manası su bendi bent bana cok güzel geldi mahkum dizisinde geçiyor 🤗
[silindi] hemsreanne eliz ismini bende düşündüm ama araştırdım internette dinen caiz değilmiş kuzum bende kız bekliyorum 24 haftalık olduk kararsızım valla
hemsreanne [silindi] ya öyle mii hiç dikkat etmemiştim zaten çok zor isim bulmak sizin aklınızda hangi isimler var ?
baby22_ hemsreanne bu yazdıklarınızın içinden en güzel olanı Nil. Diğerlerine bakmayın bile 🙂 sağlıkla kucağınıza alın 🙏🏻
Meleknalbant Benim kızımın adı da Efnan olucak kısmetse anlamı da cennetteki güzel gözlü kız demek 😍 Eslem ve Zümra isimleri de çok güzel ❤️
Aylinadakaya Padfoot keşke eşimin de içine sinseydi. İkinci bebeğim kız olursa çook isterim.. Allah bağışlasın güzel ismi ile uzun ömrü olsun inşallah 🙏