hayalimibekliyorumm Kızlar banada yardımcı olur musunuz 🌝 2 gün sonra çatı muaynesi olucam sizce o zamanı beklemelimiyim nst için yoksa bugün gitmelimiyim hiç ağrım sızım yok 🤷🏻♀️ Ve 16 günümüz var normal olursa 🌝
ayse-huseyin16 hayalimibekliyorumm siz kendi isteğinizle girmiyorsunuz ki nst ye doktor yönlendiriyor biz 35. Haftadan beri her hafta kontrole gidiyoruz her hafta yönlendiriyor bizi
hayalimibekliyorumm ayse-huseyin16 bizim doktorumuzda haftada 1 kez nst önerdi bebeğin hareketleri azalmış gibi hissediyorum aslında o yönden de gitmek istiyorum
hayalimibekliyorumm 505050 36’dan beri azalma var canım 36 öncesi maşallah çok hareketliydi artık eskisi gibi değil oysa ben hafta ilerledikçe daha çok hissedilir diyordum burada okuduklarım kadarıyla tam tersi yeri kısıtlandığı için daha az hareket ediyormuş
505050 hayalimibekliyorumm anladım canım benimki normalde de az hareket ederdi 2 gün önce doktora gttim bı sknti yoktu sonra günde belki 1 kere hissettim bnde telaslandim
hayalimibekliyorumm 505050 gün geçtikçe herşey daha zorlaşıyor galiba rabbim sağ salim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah 🤲🏻🫶🏻