Fadimeckrr Merhaba kızlar 32+5 haftadayım, bu zamana kadar hiç kabız olmamıştım ama 2 3 gündür ve tuvaletimi yapamadığım için mi yoksa yorulduğum için mi bilemiyorum böbreğimde aşırı ağrı var sanirsiniz doğuruyorum çığlık çığlığa 😶 acile gittim fakat bebekte hiç birşey yok açılma yok vs dedi ne yapabilirim başına gelen var mı. He o aynı saatlerde oluyor bu arafa akşam yemekten sonra 😔
minikportakal Fadimeckrr canım ben de de oluyor bu aralar 31+3 genelde omletin içine yulaf koyuyorum bide tam buğday ekmeği yiyorum sabah kalkar kalkmaz da su içiyorum işe yarıyor bende hazmı kolaylaştırıyor yani kayısı falan yiyemiyorum bende sevmediğimden böyle çözüm buldum yulafı da robottan geçirdim eğer sevmezsen diye omletle güzel oluyor üstüne kaşar falan da koyarsan yiyebilirsin belki
Fadimeckrr linamom inşallah öyledir, parol yutuyorum öyle geçiriyorum, çok çaresiz kaldım doğuma kadar böyle devam ederse diye korkularım var bebegimde o bölgeye ayaklarını dayıyor maşallah annesine daha aci veriyor 🤭😔😔
Fadimeckrr linamom evet onu deneyeceğim bu sefer de ishal olmam inşallah çalışıyorum çok zorlanırım yoksa 🤭😁😁
Arzum6327 Bu konu ile ilgili herkesin bir tecrübesi vardır mutlaka.Ben gebelik öncesindede sık sık kabızlık problemi yaşayan biri olarak kuru inciri zeytinyağında bekletip her sabah bir tane ağzıma atarım.Gebelik süresinde de bu şekilde devam ettim.İnanın çok faydası oluyor.Ama su tüketmeyi sakın atlamayın.
Tugcemle Bende hamileliğimin ilk gününden beri kabızlık var kan hapları yüzünden, doktor bana Magnezi kalsine verdi, haftalık bir ölçek içsem yetiyor, saf magnezyum bir yan etkisi de yok Sor istersen doktoruna