gvncaglaa Kızlar merhaba. 10 haftalık gebeyim. Sabahları kalkar kalkmaz sarı ve yeşil renkte çıkartıyorum. Sizlerde de oluyor muydu ? Bu neden olur doktoruna soran var mı ? Mide boş olduğu için sanırım
Gul1998___ gvncaglaa evet ac oldugun icin safra kesesini kusuyorsun yemek yemeye calis miden bos olmasin canim
Gul1998___ gvncaglaa bende bir iki.kere falan olmusdu acdim.ve cok öyümüsdüm ama sen yinede doktoruna sor
Bet7408 gvncaglaa normal canım ben 5. Ayıma kadar her sabah istisnasız sabahları sarı su kustum artık kan geliyordu ama geçti zor dönemler biraz hemen yemek yemeye çalış boş mideye su içme
Ayss01 Ben ⅘ aya kadar her sabah sarı ve afedersiniz köpük şeklinde kusuyordum. Çok zordu rabbim yardimciniz olsun. Artık kusmaktan kan geliyordu boğazımdan. Ama 5? Aya girince tamamen kesildi.
minikportakal gvncaglaa safra canım yatağının başucunda beyaz leblebi bulundur o kadar işe yarıyor ki migdedeki suyu emiyor o bana çok iyi gelmişti kalkmadan yemeye çalış ben kalktığım an migdem bulanıyordu