Gorkemm Bana doktor 36 da gel dedi ama ben MHRS de randevu çıkarsa diye talep oluşturmama rağmen hiç bulamıyorum randevu mayısın başında gitmem lazım normalde randevu alamazsam erkenden oraya gitsem sıra veriyorlar mı eğitim araştırma bu arada
Ysgl26 Gorkemm mayısın başı bayram zaten canım ben de 5 mayısa zor zahmet randevu buldum onunda grev var diye iptal edebiliriz bilgin olsun dedi doktorum.
Nrglesim2 Gorkemm eğitim araştırma hastanelerinin tamamında sıra alma olayı kalkmış 2 yıldır sadece 182 mhrsden randevu alınıyormuş gecen hafta başıma geldi bilgin olsun ordan sıra alınmıyor
annesinin_beybisi Gorkemm eğer randevu bulamadiysan doktorun da düzenli hastasiysan sekretere durumu izah ediyosun bir kağıt veriyor o kağıtla sıra alabiliyosun sadece kadın doğuma özel bu diğer bölümler haric
Gorkemm Ysgl26 aynen işte bi de bayram olayı var bayramdan sonraya da bulamıyorum hala bir hafta sonra gitsem desem yok yani
Gorkemm Nrglesim2 Allah Allah e nasıl yapıcaz o zaman bugün 4ten sonra arim o zaman bende belki arama ile çıkar boş yer
Gorkemm annesinin_beybisi ayy öyle mi inşallah verirler ya her hafta dedi zaten bundan sonra nasıl bulacam ki başka inşallah sorun çıkarmazlar
Aysencim Gorkemm gidince kapıdanda olsa kesinlikle bakmıyorlar ben geçen ay bulamadım randevu gittim. Sinirimden ağladım artık hangi kapıyı çalsam köpek gibi davrandılar
Gorkemm Aysencim e ama randevu yok yani nasıl yapıcaz ki bana her hafta gel diyor nasıl gidecem o zaman sadece doğuma mı gidecem
Aysencim Gorkemm valla bilmiyorum ki ya. Ben medstarda yapıcam doğumu. Köpek gibi muamele görmek istemiyorum
Ayse11205 Kızlar E Nabız uygulamasından randevu alabilirsiniz hemde istediğiniz saati secme imkanınız var
Zisanince Gorkemm valla veriyorlar ben kaç kere sakaryada oturuyorum bu arada gittim sabah 9 da randevu alamadım muayene edermişsiniz diyordum hemen bir kağıt yazıyor imzalıyor doktor gidio dışarda sekreterden sıra alıyorum