Mnk16 Haftadayım normalde 18. Haftadan itibaren her gün hissederdim dünden beri hissetmiyorum endişelendim 😒
gamzeozer16 Mnk16 çok normal bende 24 haftamdayım bazen gün icinde hic hareket etmiyor gecede dahil ama yatıp dinlenince bir süre sonra hareketleniyor 🥰🥰 korkmayınn bişey yoktur allahın izniylee
uraz_ve_annesi- Belki siz hissetmemişsinizdir telaş yapmayın sağlık ocaklarında telsiz gibi bir aletle kalp atışını dinleyebiliyor ebeler benim sağlık ocağın da var ama gidip bi sorun kendinizinkine en azından duyunca içiniz rahatlar
Mnk16 uraz_ve_annesi- Bugün de böyle olursa gitmeyi düşünüyorum 😔 normalde her yemekten sonra coşardı ama yok
mercimegin_annesiii Aynı haftadayız canım kahvaltını yap sonrada bi tatlı ye uzan istersen geçen benimde öyle oldu tatlı çikolata falan yedim yatım saate hareketlendi korkma
mercimegin_annesiii Mnk16 üzmeyin kendinizi bi tekrarlayın bakalım olabilir böyle şeyler gün günü tutmuyor biliyorsunuz ki
Mnk16 gamzeozer16 Kuzum ama ilk defa dün oluyor ya normalde ben uyandığımda bile uyanık olurdu hareketini hissederdim haftakardır kesim bi sıkıntı var
mercimegin_annesiii Mnk16 ben o hissetmediğimde motelim bozuktu ve etkilendi sanırım hiç hareket etmesi ertesi gün öyle yapınca tekrar eskisi gibi hareketlere başladı kuzum
gamzeozer16 Mnk16 yok canim yoktur bi sıkıntı merak etme ama tabi bugünde hissetmezsen falan içinin rahat etmesi icin gideblrsin doktora
mercimegin_annesiii Mnk16 kıyamam annesi korkma biraz daha bekle çok endişelenirsen bi acile gidersin olmadı arada onlarında uykuya ihtiyacı var dinlenecekler ☺️
Mnk16 mercimegin_annesiii Ay evet dün sabah gittim sağlık ocağına rahatsız edilmeye ihtiyacı varmış ordan çıktık hareketlendi 😂