Dilara9406 Evett kizlar bayram sekeri olarak bebislerini yemeyi düşünen kimler var acabaa🙋♀️🙋♀️😘😊 Bayram sekerlerimizi sag salim alalim insallah kucagimiza 37+2 inşallah yani gelir benim minigim sag salim dört gözle bekliyoruz paşamızı 💙💙😊
Melisagncm Dilara9406 ben bekliyorum valla 39. Haftadayiz inat etti gelmiyor 🤦🏻♀️ gelsin diye saat saymaya başladım artık tık yok🤦🏻♀️🥺
kuzeymomsss Dilara9406 rabbimin izniyle, doktorumun dediği gibi 29 nisanda bayram şekerim geliyor inşallah 🤲🏻😍
erdem_agah Dilara9406 o benim ya 39 bitti. Burada 42 yi bekliyorlar dogmazsa ama ben dört gözle bekliyorum bayram sürprizi yapmasa bari miniğim.
Dilara9406 Melisagncm ayy sag salim gelsin minigin inşallah bayram sekeri olarak yersin Bizimki erken gelecek gibi duruyo sanki tam bilmiyorum gerçi erken olmuyo ama 😊🙈🙈
ayse-huseyin16 Melisagncm bizde 39. Haftadayz tık yok napıcaz bu bebişleri ya illa suni aldıracaklar bize 😂
LARAY Melisagncm bende bugün 39 oldum ne gelen var ne giden salı doktora tekrar gidicem olmazsa ne olucak beklicek miyiz suni mi olucak çok korkuyorum zaten
ayse-huseyin16 kuzeymomsss bizimde son gün artık 27 nisan doktorum istersen suniyle başlarız dedi eğer çarşambaya kadar kendi sancım gelmezse ben yine de 29 nisana kadar bekleyelim dicem doktoruma 🥺 suniden de gözüm aşırı korkuyor
Dilara9406 kuzeymomsss ayy darısı bize inşallah ya Allah sag salim kucağına almayi nasip etsin bayram şekerini 😊😘
eksi_elma kuzeymomsss sağlıkla doğsun inşallah💙 bizimde 29 nisanda doğum. Yani öncesinde kendi gelmezse 29 nisanda suni ile bastaticak doğumu 😍
Melisagncm ayse-huseyin16 sorma valla bu gün kontrol var bakalım doktorumla konuşacağım artık ne yapicaz diye 🤦🏻♀️
Dilara9406 erdem_agah sizin haftaniz da baya gecmis suni filan onermedilermi canım Bayramda hepimiz bebeklerimizle olalim inşallah
erdem_agah Dilara9406 burada müdahale etmiyorlar. Gerekirse 42 ye kadar bekleniyor. Çocuğun annenin sağlığında sorun yoksa. Arkadasim 41 doğurdu mesela.
Dilara9406 Withminou bende canim ya bide 4 gündür agrilarim var sancim yok ama arada bi geliyo sanci agrilarda kuyruk sokumu kalcalarim belim cok agriyo bebegimde cok asagi bastiriyo insallah gelir bakalım
Dilara9406 Melisagncm haber et bari canim ya merak ederim benimde pazartesi gunu randevu doğum seklini sorucam bakalim
Melisagncm LARAY ayse-huseyin16 Dilara9406 Kızlar çıktım kontrolden sancı manci hak getire 😂 hiç bir şey yok doktor 41. Haftaya kadar beklediğini söyledi o da tabi ki bayramdan sonraki haftaya denk geliyor maalesef 🤦🏻♀️ ama tabi bu iki hafta içinde kendisi gelmezse normal doğum için herşey yolunda dedi keyfini bekliyoruz dedi heran herşey olabilir ama gelmezse 40+5 de alicam suniyle baslaticam dedi 🤦🏻♀️dua edelim de bu bebeler kendiliğinden gelsin artık ya morelim bozuldu 🤦🏻♀️
Kubrailkan 37+5 bizim tahmini 28 Nisan olur demişti doktorum ama şimdi bayramı geçirir miyiz demeye başladı 🥺🙊 bende bayramdan önce geliversin istiyorum 😍🙏