Mavisinannesi2 Kızlar şimdi aynadan fenerle baktım normalde gözükmeyen çatlaklarımı bile gördüm moralim çok bozuldu nasıl geçer bunlar yada neler kullanıyosunuz bu arada çok geç kaldım 36. Haftamdayım ağlamak üzereyim nerdeyse🥹😢😢
Oguzhanberraselina Mavisinannesi2 canım herkesin önerdiği turuncu kapakli bio oil diye yağ var çok öneri var trendyoldan bak istersen moralini bozma sağlıklı olun bebisinle sen o yeter bunlar kalsa da bebeginizden bi hatira öyle düşünün 😊
Muallime25 Mavisinannesi2 Yeni mi çatladınız ? Bio oil kullaniyorum ben de 32.haftadayım umarım işe yarar
SinemCats Mavisinannesi2 gebeliğimi öğrendiğim andan beri uni mom çatlak önleyici sprey yağ kullanıyorum yorumlar baya umut vaadediciydi baştan beri kullanılmalı böyle şeyler ki vucud gerginlesince çatlak oluşmasın
Mavisinannesi2 Oguzhanberraselina yani tabiki öylede aynadada kendimi öyle görmek yıllarca moralimi bozar oluşan çatlaklarada iyi gelirmi acaba dediğiniz marka🥹
Oguzhanberraselina Mavisinannesi2 yani doğru insanin morali bozuluyor ben 27 haftalik hamileyim doktorum bana bi krem verdi onu.kullaniyorum ara ara şu son 1 haftadir düzenli sürüyorum yatmadan karnım çok yok diye.Birazda genetiğe bağlı canim.Evet cok iyi geliyor diye duydum sizde yorumlari okuyun.Ama illa pahali alamam derseniz normal zeytinyağı veya badem yağı da olur demisti doktorum yeterki orasi bacak popo gogus alti ve karin nemli olsun kuru kalmasin 😊
Mavisinannesi2 Muallime25 evet yeni oldu şimdiye kadar yine yoktu bebek deriyi ittikçe oldu sanırım ilk gebeliğimde 35 haftalık doğum yaptım karnım çok büyük değildi çatlak sorunu yaşamamıştım😢
Mavisinannesi2 Oguzhanberraselina aslında nemli olmasına ve ilk gebeliğimde çatlağım olmamasına güvenerekten hiçbişey kullanmadım bio oil alıyım hep diyordum hamilelik başından beri nasip olmadı çatlağım olmuyo diye aklıma gelmedi keşke alsaydım baştan🥲
Muallime25 Mavisinannesi2 Sanırım biraz da genetik. Sumo güreşçileri gibi yağlıyorum karnımı ama sanki çok yakında çatlayacakmışım gibi hissediyorum
Oguzhanberraselina Mavisinannesi2 bende şuan önemsemiyorum gibi hissediyorum ara ara sürüyorum ama hergün sürmeye başlamam lazım son 1 haftadir sürüyorum.Bebek hizli büyüdüğü için gobekte hemen çıkıyor ve catlaklar oluşuyor 🐥😇
Mavisinannesi2 SinemCats ilk gebeliğim gibi olacak sandım biranda çatladı çatladığını anlayacak olsaydım çoktan başlardım😢