Esraaa21 Merhaba 34 haftalık gebeyim fakat bebeğim 2 kilo civariymis doktorumuz kilosunun haftasına göre az olduğunu söyledi, erken doğum riskim var o yüzden bebeğime kilo yapacak şeyleri yemem gerekiyor ne önerirsiniz?
dnzhtc01 Esraaa21 süt yoğurt kaşar peyniri muz ceviz kuruyemiş çeşitleri fındık kaju fln bunlar çok güzel kilo aldiriyo benmde 34.haftamda kilo alımı düşüktü son zamanlarda bunları tükettim maşallah 3.500 kilo doğdu bebişim
Esraaa21 Ama ben hiçbir şekilde yumurta kokusuna bile dayanamıyorum midem bulanıyor.basks önerileriniz var mı?
Elisa_Esra04 Günde en az 3 4 yumurta ye süt iç 2 bardak çiğ badem ve ceviz ıspanak muz kaşar peyniri ve tahin pekmez çok tüket bunları tüketirken hızlı kilo alır ben 6 aylıktı sanırım bebek 740 gr Dı ama ayım tam 6 mıydı hatrlamıyorum 5 de olabilirdi ama bebek zayıftı yani bunları bol bol tüketim özelikle süt ve yumurta gittiğimde 1 kilo 100 gr civaroydı diye hatırlıyorum yani bunları öneririm ve sütü uyumadan önce içki bebeğe yarasın zaten hızlı alım döneminde canını sıkma sağlıklı olsumda zayıf kilolu fark etmez rabbim en başta sağlık versin inşallah 3 ü tamamlar