gamzesahinn Mhrbnasel gecen ınstagramda gordum bırısı bebegımın kılo almasında en cok ıspanak yemem etkılı oldu demıstı
Elisa_Esra04 Mhrbnasel ıspanak, yumurta, süt, badem ceviz, kaşar peynir, tahin pekmez ama hiç bişey yemeden bile yumurta ve süt çok hızlı aldırıyor birde ceviz
Yeliz6767 Zeyyyn sabahları çay yerine süt içsek kilo aldırır mı bebeğe bir de marketteki hazır pınar sütün bebeğe zararı olur mu ?
Elisa_Esra04 Yeliz6767 hiç bir zararı olmaz hatta ben A 101 in markası olan sütleri tüketiyorum gayeye iyi yani ayrıca günde 2 bardak süt 100 yada 200 gr kadar bebeğe kilo aldrmıyo diye biliyorum
Zeyyyn Yeliz6767 hamilelikte zaten hazır süt kullanmak dah iyi hijyen açısından günde 2 bardak süt yogurt tüketmek tabi faydalı çaydan yararlı içeblrsnz
Yagmurogul Bence bebeğin kilolu olmasına çok takılma , doğumda sen zorlanırsın Ben 4,5 kg normal doğum yaptım kızımı, ne kadar dikişim olduğunu sordum boşver dediler 🤣
Bhesnn Mhrbnasel sağlıklı ve sana kilo aldırmayacak herşey bebeğe kilo yapar canım bazısında bünye meselesi ne yerse yesin bebek aldığı kadarını alır ilk kızım 3600 doğdu +19 kilo ile oğlum 2950 doğdu +27 kilo
Yagmurogul Mhrbnasel ben İngilterede Londra’da yaşıyorum. Burda çok ekstrem Bi durum olmadıkça sezeryan yapmıyorlar. Hatta 9 ay boyunca yalnızca bir iki kez ultrason yapılıyor.
Yagmurogul Minikeller345 sadece detaylı ultrason var. Aylık rutin kontrolleri sadece minik bir cihazla kalp atışlarına bakıyorlar . Sonra hop doğuma 😂