Şimdi almam gereken kiloya baktım 158 boy 59la başladım vücut kitle endeksim 24 çıktı ona göre almam gereken 11,5-18 kg arası diyor. Şimdi bu alt sınır 11 ne demek ? Yani 11den az alırsam sağlıksız mı oluyor ? Ben 7 aylık sayılırım şuan 29 hafta. 6-7 kilo almışım arada oynuyor. Karnım zaten çok çabuk çıktı şimdi de bayağı bi büyük. bi yandan çatlamaktan da korkuyorum kader kısmet tabi yapacak bir şey yok da dikkat etmeye çalışıyorum yine de. Ne kadar kilo alırsam o kadar çatlarım yani. Elimden geldiğince zayıf kalmak istiyorum sonrasında da hemen verebilmek için. Çünkü ben 59 kilo İle hamileliğe başladığımda zaten ilk defa o kadar kilo almıştım ve egzersize başlamıştım zayıflamak istiyordum bebeği öğrendim bıraktım. Şimdi bu 6-7 kiloda bile bacaklarım çok kalınlaştı kalçam kocaman ve bel yanımda simit oldu bunlar bacak iÇin egzersiz yaparım hadi sıkıntı olmaz heralde de bel simiti için bir şey yapmam zararlı mı olur acaba ? Doktorum hamile yogası hamile egzersizi yap dedi ama o videolarda bel yanları iÇin bir şey göremedim. Bu arasa iştahım aşırı açık sürekli yiyorum günde ikç kere tatlı yiyorum. ( şekerim çıkmayınca iyice rahatladım daha çok yiyorum 🤭) bazen midem tıkanıyor gaz sancısı oluyor. Bir şeyler batıyor. Maden suyu içince geçiyor. doktorum da mideyi büyütmüşsün heralde her acıktığında yeme açlık süreni uzat mideni küçült dedi. Biraz aç kalmaya alışsam zayıflasam sıkıntı olur mu acaba illa kilo almak zorunda mıyız. ? Bu arada bebeğim haftasıyla uyumlu herhangi bi sıkıntımız yok hatta 4-5 gün kadar ileride görünüyor. Ona etkisi olmaz sanırım.