38-39 haftalığım ve 4 aydan beri düşük tansiyon yaşıyorum. Evden çıkmıyorum tek başıma mümkün oldukça. 3 ay ailemin yanında kaldım. O süre içinde rahattım tek olmadığım için ama tansiyon sorunum hiç geçmedi. Tam azaldı dedim bugün kuaföre ağdaya gittim başladı 5 dakika geçmesi benim betim benzim gitti. Eşimle gitmiştim hemen mesaj attım içeri gel diye. Yanıma geldi ama korkudan onunda aklı çıkmış. Kış günü banyo yapmış gini ter dökmüşüm,ruh gibi olmuşum algım kapanmış. Boş boş bakmaya başlamışım. Ne konuştuğumu anlaşılmıyormuş. Baya kötü oldum dedim az kaldı diren esma. Biraz toparlayınca devam ettirdim tekrar aynısı oldu. Tuvalete gittim hemen tuvaletim geldi tansiyonum düşünce. Midem bulandı. Ama ondan sonra rahatladım biraz. Hemen işlemi yaptırıp çıktım. Eşim ilk defa şahit oldı bu halime. Bana etmediğini bırakmadı. Sana gitmeyelim demedim mi diye saatlerce söylendi. Sonra ilgilendi her şeyimle. Bir daha yok doğumdan sonra ne yapıyorsan yap dedi🤣 ağda masasında doğuracaksın sandım diyor🤣 ama yükseklik kadar düşükte çok kötü. Umarım kalıcı olmaz. Doğumdan sonra geçer gider. En çok korktum kalıcı olursa ne yaparım. Allah yardımcımız olsun. Sağ salim yavrularımızı alırız.