Asellkrkmz Merhaba hanımlar 24 haftalık hamileyim ayrıntılı ultrasonda bebeğimin kafası 2 hafta küçük çıktı doktorumuz takip etmemiz gerektiğini söyledi çok tedirginim bu durumu yaşayanınız var mı
deryas34 Asellkrkmz benim de aynı durumda 38 haftalık oldum kafası 35 haftalık çıkıyo ayrıntılı da bi sıkıntı çıkmadı perinatolojiye de gittim orda da bi problem çıkmadı genetikmiş Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah 🙏
Asellkrkmz deryas34 amin sağlıcakla kucağımıza alırız inşallah biraz daha rahatladı içim doktor izlememiz gerektiğini söyledi takip amaçlı size de söylemiş miydi ?🌸
deryas34 Asellkrkmz evet beni perinatolojiye yönlendirdi kafası küçük çıkınca orda da bakıldı bi sorun çıkmadı çok şükür inşallah sizinde bir problem çıkmaz eğer eşinizin yada sizin kafanız küçükse normal bi durum genetik bişey sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah 🙏
Asellkrkmz deryas34 inşallah haftaya bizimde petinaloji randevumuz var temiz çıkar inşallah bizimde kafalar çok büyük değil çünkü genetiktir umarım 🙏