esesakc 34 haftalık hamileyim,son bi kaç gündür sol kasıgımda hissdiyorum bebeği arada sırada rahime ağrı giriyor 2-3 saniye sonra idrarımı yaparsam geçiyor gidiyor,normalmidir yasayan varmı?
Hellobabyyyyy esesakc valla benimde öyleydi kontrole gittim doğum pozisyonunu almış dedi doktor dedim ondan mı giriyordu acaba
esesakc kuzeymomsss 34 hafta için erken değilmi acaba kanala girmesi tedirgin olmam gereken bir durum varmı sizce,pazartesi kontrolum var zaten sorucam doktorada 🙄
Fatoo33 bendede 34 den beri öyle canım bebişim kanalda ve gitgide o ağrılar dahada şiddetlenecek bazen altımdan çıkacak sanıyorum 😂
Fatoo33 esesakc yok canım hatta normal doğum olması için 34 dem itibaren bebişler pozisyonu alıyor 36 dan sonra dönmeleri zorlaşıyor + benim 2cm açıklığım var ve bebişin başını hissediyorlar çatıda 37 ye girdik bile 3 haftadır böyleyim dinlenmek kendini yormamak en önemlisi ben şimdi 37 ye girince başladım ayaklanmaya yürümeye vs 3 hafta sadece WC’ye kalktım stress yapma korkma çok ayakta durma yürüme bunlara dikkat edersen duruyor bebiş ☺️ Şimdide gelsin artık istiyorum bekliyorum
kuzeymomsss esesakc 35. Haftada doğum kanalına indi ve 1 cm açıklığım var maalesef. Sürekli yatıyorum 37+3 güne aldık. Bazı bebişler aceleci oluyorlarlarmış demek bende duyunca şaşırmıştım. Maalesef yazma sebebimde sezeryan planladık 1 cm açıklığı duyunca korkmuştum o yüzden 😊
suleesrky Ben de 33 haftalığım, rahmimde hissetmeye başladım artık hareketlerini. Eskiden yukarıdaydı hep. Kontrolde bir problem çıkmadı, bebek dönmüş ve doğum pozisyonunu almış dedi doktorum. Muhtemelen ondandır.
esesakc suleesrky benim 28 de dogum pozisyonu almış demişti kanala girmemiş demişti,merak ediyorum 2-3 gündür bu şekilde hisediyorum ben
Eminedmr esesakc bende de var ayni durum idrardan sonra geciyor 33. Haftamda kontrolüm vardi doktorum normal bi sıkıntı yok dedi
2107 esesakc bende 34haftadayım aynı şey bende de oluyor sağ tarafta daha cok hiss edıryorum valla kımı zaman bebek cıkacak sanıyor 🤦🏻♀️🤭
Hasmeftun esesakc bende 34 haftalığım ve aynı şeyleri bende yaşıyorum yorumları okuunca kanal falan tedirgin oldum vaalla çok erken değil mi ya