Nrnr Aycannn merhaba canım benimde son adet tarihim 3 kasım perşembe günü kalp atışları için randevum var
Ozgmtn Cansum1 alttan muayene hiç olmadım ben 3+6da kan tahlili ile öğrendim 5+5e kadar bekledim o güne randevu bulabildim doktoruma,karından ultrason ile gördük kalbi atıyordu mucizevi bir şey,sonra atım sesini de duyduk rabbim isteyen herkese versin🙏🏻
Livakerem Sat 13 kasim. Mide bulantim hat safada ama hic kusmadim dün kalp atisi icin gittim. Duyamadik haftaya gel dedi bekliyoruz
Hsnoya Livakerem benim de mide bulantısı var ya ara ara oluyor ama ben de kusmadim zaten hayatımda kusamam 😄 bende akşamları bacak ağrısı da oluyor ya enteresan bi şekilde
Hsnoya Sat 12 olanlar başlık 3 ünden başlamış herkes yazmaya 😊 ben de yazım o zaman 10 kasım olaraktan kese gördük ama kalp atışı bu cuma inş erken olur mu diye düşünmüyor değilim acaba haftaya mı gitsem bilemedim 🙈
Hsnoya Aycannn yaa inş 🙈 keseyı ne zaman gördün ben 5+0 da gördüm ama alttan muayeneyle karından görünmedi kalp atışı da zor duyulur diye az daha mı beklesem ya ama Dr cumaya çağırdı
Aycannn Hsnoya ben daha keseyide gormedim doktorum 10 veya 15 gun sonra gel dedi ben cuma gitcem yani 14 gun olmus oluyo canim ogrendigimde daha 2 haftalikti