Sis12 Arya-Aren yada Arya-Aras Lavin-Armin Arven-Armin Eslem-Eymen ben bunları çok beğenmiştim ikizlerim için fakat eşim onaylamıyor hala ortak hir karar veremedik Efe-Ece de cok guzel
nurunhayali Selgayldz benimde ikizlerim var bir kız erkek olsaydı Alya-Alparslan koyacaktım. İkiside erkek Alparslan Göktuğ koyduk🥰
Biyo_logg nurunhayali benim ikiz değil oğlum 4 yaşında adı Alparslan ve şimdiki gebeliğimde kız ismini de alya koymak istiyorum 😂
Ebruu91 Selgayldz erkek için bişey diyemem de kıza ipek bade ve inci ismi düşünebilirsin bana çok narin ve hoş geliyor bu isimler
Kimbilir6 ArzuGl Gayeacr12 bende buğlem istiyorum ama anlamı konusundan kararsızım sizce nasıl bi isim fikir verir misiniz kafam çok karıştı etrafımdakiler anlamı hakkında yorum yaptığı için kafam karışık açıkçası😔
Gayeacr12 Kimbilir6 Yani cenneti müjdeleyen melek olarak geçiyor fakat hiç bir anlamı yok diye de söyleniyor bence ismi sevdiysen içine sindiyse anlama takılıp kalma çünkü Allah nasip ederse bizimkide minel olucak bizimde anlam durumları karışık ama bizim içimize çok sindi
mrs_atalay Selgayldz Deniz ve Asuman. Asuman isminin anlamı gökyüzü demek. Deniz de rengini hep gökyüzünden alırmış benim bi kız bi erkek ikizim olsa öyle koyardım. Sağlıkla gelsinler 🥰
Rugeyyerdem Selgayldz yaa ne güzel bende 2 gün önce öğrendim aynı bırı kız bırı erkek Göktuğ Gökçe koyucam ınsallah 😍
Aloneanqel Soruyorumm o ne kız öyle sanki balık satıyor gibi 🥲 -“ gel vatandaş gel derya deniz, derya kuzusu bunlar” tövbe Estağfirullah 🤦🏻♀️🤦🏻♀️