Mucizeminnos Boğaz ağrısı yanmasına ne yapıyorsunuz doğal olarak şişti boğazım bir gün iniyo bir gün şişiyo yanıyor
Ahmetsukran1899 Mucizeminnos Canım inanki haftada iki kere bana onu öyle oluyor boğaz yanması sabah aç karnına bir kaşık zeytinyağ iç çok iyi geliyor
Acemi92 Mucizeminnos ben kovid olmuştum ilk hamileliğimde o zmn bile doktor sadece vitamin içmemiş söyledi şu supradin all Day fln varya onlardan zaten sıcak içiliyor boğazını yumuşatır bide boğaz pastili kullanmıştım basit bşy oda sıkıntı yapmıyo hamileye
Mucizeminnos Ahmetsukran1899 onu da deniyim bari yapmadığım şey kalmadı ilaçta kullanmak istemiyorum çabalıyorum ama bakalım teşekkür ederim önerin için🙏🏻
Mucizeminnos keremveannesi hiç içemiyorum o kadar su yaa en fazla 2 litre içebiliyorum artırmaya çalışırım yeterki geçsin çok bunalttı beni gerçekten
keremveannesi Mucizeminnos içmeye çalış canım süt olması içinde iyi diyorlar suyu. Bide tuzlu suyla garlara yap
Mucizeminnos keremveannesi çok teşekkür ederim deniyim bakalım doğru süte de yararı oluyo şimdiden alışsam iyi doğumdan sonra da içmek lazım zaten bol bol çatlak olmaması için falan da için diyolar aslında herşeye çare su :)
Mucizeminnos Acemi92 hamileyken insan herşeye tereddütle bakıyo ya bol bol c vitamini de alıyorum ama olmazsa o şekilde vitamin de sorup alabilirim teşekkür ederim öneriniz için🙏🏻