Poyrazmoms Selincci kullanın ben sürekli tekrarlayan mantar illetinden o hap sayesinde kurtuldum çok şükür bidaha da olmadım. Ne antibiyotikler kullandım doktorum en son o ilacı verdi kurtuldum zaten ağır etkili bi ilaç her gün içilmiyor
huzurlubiran19 Ben 7 gün boyunca gynomax kullanmıştım ama bir işe yaramadı şimdi sirke deniyorum bakalım
Selincci Poyrazmoms ağır ilaç olduğu için tereddüte kaldım hamile olmasam hiç düşünmeden alırım bebeğe zararı olur diye korkuyorum
Poyrazmoms Selincci aaa öyle mi nasıl vermiş anlamadım normal antibiyotik verseymiş keşke ne kadarlık gebesiniz. Gerçekten çok etkili bi ilaç ilk içtikten 1 saat sonra etkisini gösteriyor.
Poyrazmoms Selincci Kullanmadığım ilaç fitil krem kalmamıştı en son bu ilacı verdi artık yine tekrarlarsa kültür alıcam demişti çok şükür tekrarlamadı 1 seneyi geçti kronikti benim ki uyumadığım geceleri bilirim
Selincci Poyrazmoms çayırbaşı etfal de alev aydın ın asistan doktoru verdi asistan olduğu için tereddüt ettim siz kullanırken hamile miydiniz
Selincci Poyrazmoms detaylı ultrason yaptırdınız mı Acaba yaptırdıysanız da alev aydın a mı yaptırdınız
Selincci Poyrazmoms 2 gün önce gittim asistanı özelde yaptırmamı riskli durum olursa doktorun bakıcağını söyleyip gönderdi siz nasıl randevu alabildiniz
Poyrazmoms Selincci evet bi problem olursa alev hn bakıyor ama onun dışında sekreterin randevu açması gerekiyor siz direkt mhrs den alamıyosunuz onlar sisteme girince alabiliyosunuz. Dolu olduğu için dışarıya yönlendirmişlerdir belki