sunset_momy EsraveMasal2020 canım bende tam 23 haftalığım ilk gebelik 💖 aklıma takılan sorular oluyor grubu kim kurduysa beni de alır mısın
Elayvzz ed1112 biz detaylı için çagrı güvenden randevu aldık size de tavsiye ederim herkes çok övüyor
ed1112 Elayvzz ben denipole gidiyorum canım alıştım doktora eğer yapıyorsa ona yaptırırm yapmıyorsa aklımda bulunsun dediğin :)
Elayvzz ed1112 denipol de arkadasım dogum yaptı hasan talat beye oda çok iyi çocugun ölüm riski vardı doktor beyin sayesinde kurtuldu
Gulcinn20 Bende özel sağlığa gidiyorum doç.Hülya hanıma detaylı içinde çağrı güvenden randevu aldım herkes onu çok tavsiye etti ve yakın çevremden de hep onu önerdiler
Elayvzz Gulcinn20 bende özel sağlığa zeynep hanıma gidiyorum detaylı için de çağrı güvenden randevu aldım
Ferii95 Herkese selam hanımlar. Şimdi gördüm mesajları. Bu kadar Denizli’den hamiş görünce ben de mutlu oldum 😄 37+3 deyim ben de sağlıkta Ayşe hanıma gidiyorum. Ay ben de katılmak isterim gruba 😄
atlasinannesiii BusRaa20 1 ay önce özel sağlıkta Ayşe Seçil Özbanda sezeryan doğum yaptım 4250 ödedik ☺️