zeynepp1 Kızlar ilk çocugum 42 de doğdu ilki kızdı bu erkek buladar bekletirmi beni acaba çnkü şuam 36 haftadayım dayanılmıcak agrılarım var😞😞
2345hafsa zeynepp1 42haftada kendı sancınızmı geldı acaba bende 41+2yım beklıyoruz hala yarın yıne çağırdı bakalım ne dıcek
Zisanince zeynepp1 ay valla ben ilk bebeğimi 40 ın sonunda doğurdum bu ekimde vefat etti kızım 4,5 ay yaşadı boncuğum şimdi 5 aylık hamileyim sezeryan zaten 3,500 ü doldursun doktora alın dicem dayanamıyorum çok çok kötü oluyorum yani
Tazeanne0134 zeynepp1 ay canim onu bebek belirler sağlıkla gelsin inşallah benim ilk hamileliğim de 39+5de doğum yaptım şimdi kızım olacak ilki mecburî sezaryen oldum ama ssvd yapmak istiyorum dr dedi ki son gün 27 mayıs o günden 1 gün fazla beklemem dedi senin ilk doğumun normal mi oldu sezaryen mi bende 35+0 haftalık hamileyim
zeynepp1 2345hafsa evet canım kendi sancımla geldi çok şükür çok aco hissetmeden hastanye gittigimizde 7 cm olmuştı bile 2 saat içerisnde bebeğim kucagımdaydı doktorum suni vermek istemedi kendi sanncını beklersen dha kolay olur
2107 Zisanince bende keçen sene 21 nisanda oldu oğlum 43gunlukken kayb etdim cok zor dayanmak Allah sabır versin 4ay sonra bende hamile kaldım 34hafta olduk kızım olacak bu defa ama bizimki sezeryan oldu bu sefer de olucak
Tazeanne0134 Deleted27272 19 ayını bitirmesine 3 gün vardı hamile olduğumu öğrendim şimdi de işte 27 ayını bu ayın 15de doldurdu doğum yaptığım da 28 ayını yarılamış olacak inşallah yani 28.5 ay olacak araların da
newbabyno2 Deleted27272 merhaba hıkayenızı bılıyorum benımde basımda benzer bı olay gecti 21. Haftada sezeryan oldum ve bır an önce tekrar hamıle kalmak ıstıyorum cok arastırdım en az 6ay dıyolar ama o bıle düşündürüyor acana 8ay falan mı beklesem diye ama sabırsızım :( bide yaralarım sarılsın ıstıyorum allahın ıznıyle . Sizde arastırıyosunuz bu konuları sanırım eger bır bılgıye ulaşırsanız yanı erken hamıle kalırsak bır sıkıntı olur mu falan gbısinden banada yazarsanız sevınırım🙏🏻
2345hafsa zeynepp1 hafta gecınce bebegın kaka yapma durumu oluyormus canım ondan korkuyorum yoksa benım Doğum yakın gıbı görünüyor bı kaç gündür agrım var hareket edıyorım sureklı bekleyesım var aslında ama ıste bebegın durumu ıcın endıselenıyorum
Zisanince zeynepp1 kalbinin yarısı yoktu tıp dilinde hipoplastik sol kalp sendromu deniyor en ağır kalp hastalığı yurt dışından doktor getirtiliyordu bize çok zor zamanlar geçirdim ama şimdi bir daha hamileyim kayın validem onun üzüntüsüne kanser oldu o hasta eşim çok üzülüyor daha yeni bebeğimizi kaybetmişken annesi onlar İçin güçlü durmaya çalışıyorum kafamı işlerle oyalıyorum düşünmemeye çalışıyorum
zeynepp1 Tazeanne0134 inşallah kızımda çok çektim haftası büyük oldugu için hergün nst e bağlanıyordum
asuman2451 ilk bebeğimi 40+1 sezeryan olarak 11 sene önce oldu şimdi 21 haftalık gebeyim diyabet ve haşimato olduğum için birde 40 yaşında olduğum için 38 haftada alıcak nasipse
zeynepp1 Zisanince çok çok üzüldüm rabbim sabır versin şimdi evladınıza sağlıcakla kavuşursunuz inşallah kazasız belasız peki doktorlar ultrasonda fark etmedimi böyle birşey oldugunu
Bscicek Zisanince basiniz sagolsun benim kizimda hipoplazk sag kalpti 1 sene once dogum gununde kaybettim bende simdi ona benziyen saglikli bir kizim olur umidiyle hamileyim Allah yardimcimiz olsun
Ozgeliz Zisanince merhaba ben yurtdışında yaşıyorum 28 haftalıkken bebeğime hipoplastik sol kalp sendromu teşhisi kondu 😔 siz hamileyken mi öğrendiniz rahatsızlığını
Tazeanne0134 zeynepp1 e tabi mecbur canım 42 hafta ay gözüm korktu biliyor musun ama ben en fazla 40 hafta da bitecek hamilelik kızımı kucağıma alacam inşallah
zeynepp1 2345hafsa çok haklısınız o seneple sürekli hastanedeydim bende 🤦🏼♀️ Kalp ritmnevtansyona herşeye bakılıyordu