Karkubra2772 Yoğun enfeksiyon sonucu hastanede yartşın yapıldı baş gelişti bebek enfeksiyon kaynakli erken doğum olabilir dedi 3 gündür yatıyorum bugün sancılarım 40 üstü çıkıyor lütfen dua edin zamanında sağ sağlık alayım yada doğsa Allah korusun yaşarmı😣😢😭 https://imgyukle.com/i/RY81Js
seon90 Karkubra2772 yaşar tabiiki allahın izniyle canm bnm iyi düşün iyi olsun herşey.rabbim vaktinde sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah🙏🏼🙏🏼
Mavisperi Karkubra2772 dualarımız seninle ve bebeğinle sağlıkla hayırla bir avazda kucağına almayı nasip etsin güzel Rabbım insaAllah
kuzeymomsss Karkubra2772 canım benim rabbim sağ salim sağlıcakla vaktinde kucağına almayı nasip etsin inşallah, sen ve bebeğin için dua edeceğim 🤲🏻
Gozde0010 Karkubra2772 tabikide yasar korkma dua et stres yapip bebisini üzme orda 27 dn snra ysiyor deniliyr
Karkubra2772 seon90 inşallah 🤲🏻 Allah’ım bu kadar zorluğunu çektim rabbim kimsenin kucağını boş koymasin
DilaraArslan07 Karkubra2772 Allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin inşallah kuzum çok geçmiş olsun 🤲🏻
makbule17 Karkubra2772 2,5 yıl önce 34 haftalık doğum yaptım yoğun enfeksiyon yüzünden umarım sizinki zamanında gelir
Karkubra2772 Zisanince öyle yapmaya çalışıyorum kendimi ne akadar sıkıntı yapmim desende heran doğar diye korkumdan ölüyorum
Zisanince Karkubra2772 çok zor evlatla sınanmam bunu çok iyi biliyorum ama onun İçin güçlü durman gerek evet çok zor ama yapman gerek bende çok zor şeyler yaşadım kızımın kalbinin yarısı yoktu gözümün önünde mi kesmediler o gözüme bakarak ağlarken hep dayandım kızım vefat etti o zaman da tuttum kendimi onu yıkarken beni öyle görüp üzülmesin diye sende bir anne olarak her daim bebeğin için güçlü olmalısın canım kendini bırakma
Mervee5858 Karkubra2772 Rabbim sağlıklıca kucağına almayı nasip etsin inşallah . Ben 7 buçuk aylıkken doğdum 1600 gramla ve eskiden tıp bu kadar gelişmemişti yiyecek ekmeğim rıskım varmış . Rabbim büyüktür korkma bol bol dua et . Dualarım seninle 🤲
Karkubra2772 Mervee5858 aynen öyle tabiki canım ilaçlarla falan durdurmaya çalışıyor lar doğumu bakalım çıkacağım günü bebeğim karnındayken iple cekiyorm
Karkubra2772 Zisanince basınız sağolsun rabbim bidaha yaşatmasın hele yavrularımızla bizi hiç sinamasin çok zor Muş Allah’ım
suleozturk çok geçmiş olsun canım Allah yardımcın olsun korkma. yatış yapılacak düzeyde olan enfeksiyonun belirtileri neydi acaba bende de var 20lerden beri şu an 35im akıntım fazla biraz da kokulu merak ediyorum çok ilerleyince nasıl belirtiler olduğunu
Karkubra2772 suleozturk kasik sancisiyla ve kahve rengi indrar belirtumti çok akintidda oluyordu evet kokulu