Haticekaya1808 33 haftalık hamileyim ve 2 gündür göğsümden süt akıyor sizce erken doğum riskine yol açar mı böyle birşey yaşayan oldu mu ?
Elifelbb Haticekaya1808 ben 28 haftalıkken gelmişti suan 30+5 hala gelıyor hatta Yenı süt pompası almıştım denemek için kullandım
HurremSultan Elifelbb canım göğüslerini uyanırsın Allah korusun erken doğum olur banyo yaparken bile çok dokunma
Haticekaya1808 Elifelbb evet canım uyarma sakın deneme erken doğuma yol açar doktoruma sordum dokunma bile dedi
HurremSultan Elifelbb yanlış anlama bilmeye bilirsin diye uyarmak istedim çünkü bende senin gibiydim iste korkup doktora sormuştum oda sakın dokunma erken gelir demisti. Başıma gelince seninlede paylaşmak istedim🌸
Diloss_14 Doğurmak istiyen hatunlar o zaman bol bol göğsüne dokunsun uyarsın doğursun 🤔 millet 42. Haftaya kadr yapmadığı kalmıyor doğuramıyor bana sacma geldi göğüsle oynayınca doğum baslaması
Msl22 Diloss_14 Bence sans isi ya o dediginiz gibi çünkü benimde geliyor 18.haftadandi yanlis hatırlamıyorsam minik minik çünkü nebiliyim dus alirken vs en ufak da olsa yanlışlıkla da insan dokunabiliyor elde olan birşey değil maalesef inşallah erken doğum vs olmaz