Buraya hep pozitif doğum hikayemi yazmamı hayal ettim, ama ne bebeğim yanımda nede ben iyi değilim :/ Pazartesi günü çok hafif sancılarım vardı bende yakınımdaki devlet hastanesine gidip nst çektirdim ve sancılarım çıktı bide açıklığımda 2 cm olunca ertesi gün doktora gidelim dedik. Ertesi gün sabah erkenden kendi doktoruma gittim hastane bize 1 saat uzaklıkta doktorumda muayene edince yatışımı verdi ama benim öyle aman aman sancım yoktu, 1 gün boyunca kendi sancımın gelmesini bekledik gelmedi açıklıkta 3 cm den ileri gitmeyince çarşamba günü sabah fitille sancı verdiler ama benim yine sancılarım gelmedi nts de de bebeğimin kalp atışları bi düşük bi yüksek çıkınca hemen sezeryana girdim. Belden iğne, ameliyat vs hiç bir şey hissetmedim ama ameliyattan sonrasını anlatamaam! Ben hayatımda o kadar ağrı, acı çekmemiştim. Bugün 2. Gün bebeğim yaş akciğer sebebiyle küvezde ben evdeyim ama ağrılarım çok fazla tek başıma bir şey yapamıyorum. Ah ahhh anne olmanın bu kadar zor olacağını hiç düşünmemiştim. Acı vs hepsi yine çekiliyo ama bebeğimin olmaması beni mahvediyor:(