Ormanmeyveli TugbaSnr Aşkım ankarada o kadar çok hastane var ki. Şimdi senin neler beklediğin önemli. Bazı doktorlar aşırı detaycı bundan hoslanmayan hastalar var bazıları da çok detayla ilgilenen doktor arıyor. Senin kriterin önemli. Parani verdikten sonra her doktor senin
Sare19 TugbaSnr ben özel klinikte Bahar şentürke gidiyorum ilk doğumumda sincan lokman hekimde tanışmıştık çok memnunum memorialda doğum yaptırıyor
TugbaSnr Ormanmeyveli Yani ben çok daha yeni öğrendim hamile olduğumu henüz çok fazla bir bilgim yok ne ne kadar iyidir:) Detaylı olması,ilgili olması,sakin ve işinde iyi güvenilir olması gerekir bence ?
Dicle53 TugbaSnr Merhaba yeni iseniz birkaç öneri verebilirim :) Doktor Hülya kula ankara da çok meşhur çok naif ve ilgili sakin bir insandır. Tedirgin etmez rahatlatır. Kendi doktorum Çukurambar yuzuncu yil Elif Gozdemir iyi ki karşılaşmışım dediğim insan. Bastan bu yana gözünün ici gülüyor. Insanı tedirgin ve mutsuz eden hic bir yani yok. Aksine watsaptan soru sorarsiniz cevap verir. Istedigin zaman gel der. Birde Sebahat Turan eskiden Lokman hekimde idi şimdi cukurambarda çok güzel kliniği var. Oda sakınlık konusunda biçilmiş kaftan geçen yıl çok çok zor bir zamanımda ona gittim beni rahatlatan bir tek o oldu:) Tavsiyelerim bunlar ✌
Niyetim TugbaSnr en kısa zamanda gitmelisin bir yere o zaman Kan tahlili olucak Mesela bende triodi çıktı hemen dahiliyeye yönlendirilip ilaca başlandı
Canisi28 Medicana Ayla aktulay, sincan koru op. Dr murat bey klinik olarakta ;şükran çakmak , bbc klinik bakabailirsiniz