Banubaytok Arkadaşlar oğlum emara gircek ayın 9 da ama doktorun yazdı ilacı hiç bi şekilde bulamadım napmam lazım ya başımda bi erkekse yokki gidip bulsun uyku ilacı olmadan emara giremezmi
Demirssmomm Banubaytok çocuğunuz ne kadarlıkki? Yani küçük çocuklar hareketsiz mr.da durmazlar 🤦🏼♀️ Eczaneler depolarından getirtebiliyorlar aslında. İlacın adı neymiş ki
Banubaytok Demirssmomm depolarda da yok ya kaç depoyu aradık istanbulu bile aradım yok mal doktor olmadini bilmesine rağmen nasıl yazmış bence iyi bi ilaç olsa satarlar
Demirssmomm Banubaytok 11 aylık çocukta mr.da malesef durmaz 😕 büyük insanlar bile kapalı alan korkusundan duramıyor. Doktora ulaşıp başka bir ilaç veya muadil birşey isteme şansınız varsa öylede yapabilirsiniz
Banubaytok Demirssmomm hastane çok uzak ayın 9 ’na kadar bulmam lazım ama çok zor ayin o gidip soracam olmadı başka bi uyku ilacı alacam yok bulamiyom
Banubaytok Damlacaa ankara aramadık yer kalmadı ezane odalar aradım istanbulu bile aradım yok bulunmaz diyo doktora gidecem