Zeynebimmmmm öncelikle benim çok geç tanıştığım o yüzden herkese onerdigim şeyi sizede soyleyecegim :) Ayşe dumanın yotubeden videolarını izleyin ve kitabını okuyun. Kötü doğum anılarını dinlemeyin . Kafanızdan ağrı sancı kelimesini silin kasılma diyin. Unutmayın bilinçaltı hayal ile gerçeği ayırt edemez. Güzel ve kolaybir doğumun hayalini kurarsaniz onu gerçek olarak algılar ve vücudu o yönde hareket ettirir. Son zamanlarda bol bol hurma yiyin. Ben şuan ikinciye gebeyim. Keşke ilkinde Ayşe dumanin videoları karşıma çıkmış olsaydı. İlk gebigimi öğrendiğimde kalp atışlarını bile duymadan daha doktora ben sezeryan istiyorum dedim. Ciddi bir doğum korkum vardi. Normalde de anksiyetesi olan bı insanım. Yani bırakın normal dogurmayi sezeryan ile bir çocuk dünyaya getirmek benim için mucizeydi. Ama ben bile normal doğum yaptım. Bakın net soyluyorum ben doğurduysam şu dünya üzerinde herkes doğurur 😀 şimdi ikinci gebeliğim. İlk ogrendigimde dedim yok bunu yapamam bu sefer sezeryan olacağım. Sonra bu doktor çıktı karşıma. Şuan da tabi bı terdirginligim var yok degil. Ama kendimi daha iyi hissediyorum. Doğrunun ve yanlışın ne olduğunu öğrendim. Hergun kafamda gerçekmiş gibi doğum hayali kuruyorum. Umarım hepinizin doğumu istedigimiz gibi ağrısız kolayca sağlıkla geçer