Tmklslh Ekzg canm kız kardesim 36+0 da dogum yaptı küvezde dahi kalmadı sadece zayıf olabilir üzme kendini sevgiler💕
rfzsB Ekzg Rabbim hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin Însaellah bitanemm,36 deyince bana da az kaldığı gerçeğinin farkına varıyorum
AyeglGzkaraKarabulut Ekzg sağlıcakla al inşallah bende 36 haftadayım bugün bir haller var bende kasığıma aşırı ağrı giriyo dr erken olabilir demişti iki hafta önde demişti geçen hafta ama ne oldu bilmem riskli dönem geçti artık bişey olmaz inşalalh sağlıcakla al canım
SerapOrucguney rfzsB canım birkaç gün öncesinde başka belirtilerin oldu mu bende 36 haftalık hamileyim mide bulantısı ishal kaç gündür geçmek bilmiyor geceleri sancılarım oluyor endişeleniyorum artık.
Rabiauza Bende 35+1 haftaligim ve acilmam 3 cm bebek cook aşağıda rahim. Önü açık heran olabilir yani
bebekkaradag Ekzg Bugün sıra beklerken önümde bir bayan vardı, tam 36. haftasında doğum yapmış🙏🏼 Sıra beklerken emziriyordu☺️ Maaşallah hem anne hem bebek pek sağlıklıydı. İçinizi ferah tutun... Sizde sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah🤗🤗
Ozlemozlm Ekzg hadi gozn aydin cnm kac kiloydu bode belirtilernin nelrdi saglikli dimi suan bebis ve sen