Merhaba herkese iyi akşamlar ✨ İlk gebeliğim 27 haftalığız ve çok tecrübesizim 🥲 Doğum Allah’ın izniyle Temmuz’a denk geliyor, yaz bebeği olucak yani 🥰 Şu zamana kadar birkaç parça birşey aldım onları sıralayayım önce;
1-) Beşik ( Maalesef bebeğimin bir süre odası olamayacağı için Trendyol’dan 350 liralık anne yanı sepet beşiklerden tercih ettim.)
2-) Müslin bezler ve omuz bezleri
3-) Battaniye
4-) Banyo eldiveni
5-) 15 adet ağız mendili
6-) 4 adet cam biberon, 2 adet weebaby emzik.. ( İlerleyen zamanlarda avent de almayı düşünüyorum.)
7-) 4 adet 5′li takım aldım, 10′lu henüz almadım gereksiz diyen çok, gerekli diyen çok.. 🤷
8-) 10-15 adet çorap
9-) Islak mendil, şampuan, parfüm, pişik kremleri, nemlendiricileri, pudraları
10-) Anne bebek çantası 🌸
Aldığım ama aklıma gelmeyen birkaç şey daha vardır da şuan bu kadar hatırlayabildim ☺️
Henüz patiksiz alt falan almadım, çıtçıtlı body vs. hiç birşey almadım. Başka neler alınır, kaç adet, ne kadar alınır bilmiyorum. Şu ay konusunu da kestiremiyorum. Bebekler çabuk büyüyor malûm 🥲 Ha bu arada kendime de henüz bir parça birşey almış değilim.. Ayrıca şu puset ve ana kucağı olayını da çözemiyorum.. Puset dediğimiz şey sadece hastane çıkışında mı kullanılıyor, almalı mıyım? Ana kucağı denilen ise kullanışlı oluyor mu acaba bilemiyorum. Otomatik sallananları görüyorum internette ama karar veremiyoruz 🥲 Yardımcı olacaklara şimdiden teşekkür ederim 💜