sherwoodTR Çin takvimi, Rus takvimi, Kese şekli, Nub teorisi ne kadar teori varsa hepsine baktım ve hepsi erkek dedi ama dün öğrendik ki bebeğim kız 🌸💓
EmineEyyup sherwoodTR bende oyle yani bilemedim ilki bebegim hepsinde kiz cikti kizim oldu ve bu hamileligimde hepsinde erkek cikiyor ama doktor kiz dedi ben anlamadim
_neslihan_ sherwoodTR aynıydım bende hepsi erkek çıkıyordu herkes erkek diyordu ama kız 👧😅😂😂 ben hep kız diyordum Allah’a şükür kız oldu
Sevval1 Bende sürekli ekşi şeyler yemek istiyorum ama cinsiyet fark eder mi bide keseden nasıl cinsiyet belli oluyor acaba
sherwoodTR Sevval1 ben sürekli tatlı yiyorum, tatlı yemediğim günü yaşamamış sayıyorum o derece. Kese şekli fasulye gibi ise erkek, yusyuvarlak ise kızdır dediler. Benim kesem fasulye gibiydi ama bebeğim kız.
hayirlisi06 EmineEyyup aynı bende canım ikinci kızım nasibimiz böyleymiş 💕💕 gönül isterdi ki iki meyveden tadım
Sabibo Bende tüm herşeye bakmıştım, çin rus takvimleri falan hepsinde kız gösteriyordu ama oğlum olucak İnşallah😃Tutmadı bizde
dlrterzioglu sherwoodTR Sende bendensin 😂 Ben tüm teorileri çürüttüm hatta kocakarı teorileri bile erkek diyordu, lakiiiinnn bugün öğrendim ki muhtemelen kızım olacak 🥰😂
hayirlisi06 sherwoodTR aynı ben üstelik ikinci kızım. Gönül iki meyveden de tatmak isterdi ama nasip 💕💕
Sevval1 İlk Bebek benim için sağlıklı olması yeterli ama eşim kız olmasını istiyor belli etmemeye çalışsada inşallah benimde sağlıklı minik bir prensesim olur ♥️