Aalleeyynnaa Kızlar bayram sonrası detaylı ultrason a gideceğim özel hastanede. Eşim de içeri girebiliyor mu ? 6 sene önce özel de doğum yapmıştım ama hatırlamıyorum 😂
iscansedaomer Aalleeyynnaa tabiki de girebilir pandemi döneminde özele bile almıyorlardı artık almaya başladılar yani benim gittiğim hastanede almıyorlardı yeni yeni eşim de giriyor ilk defa gördü bebeğini 21. Haftada 🥹🥹😍
aslhankrhan94 Aalleeyynnaa Ben de özele gittim ama eşimi almadılar. Pandemi dönemime denk gelmişti 😟 Ama şuan alırlar diye düşünüyorum 🤗
Bernadenizserkan Sirkelimon Merhaba ben de yaptıracağım ama 25. Haftamda siz detaylı ultrasona nereye gittiniz ? Kaçıncı haftada gittiniz ?
mirage333 Bernadenizserkan 25. Hafta geç diye biliyorum. 24 ten sonra bebek cok buyudugu icin herseyi rahat gorunemiyor demislerdi.
Sirkelimon Bernadenizserkan 22+1 de gittim zaten doruk hastanesi takipliyim yine doruk hastanesinde yaptırdım
Deletedmom_6 Aalleeyynnaa özelde yaptırdım sadece yüzünü göstermek için çağırdı içeriye almadılar ilk başta 🤷🏼♀️
Bernadenizserkan mirage333 Sonomar da ki görevli 20 - 25. Hafta aralığında ilk detaylı ultrason oluyor demişti . İnşallah herşey gözükür. Rabbim hepimize sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin
Bernadenizserkan Sirkelimon Benim doktorum da aile hekimim de sonomar Zafer beyi önerdi o yüzden oraya gideceğim
Canpolat Aalleeyynnaa girer canım perşembe detaylı var eşimde girecek özelde istersen eşini tekrardan doğurabiiiyorsun yani para verince öyle oluyor sanırım 😀😀😀😀😀
Limonzeytin Aalleeyynnaa ben eşim görevde oldğu için annemle gittim oda gördü alıyolar özel hastnelere.