Pinpirikanne Aşırı yorgun hissediyorm kızlar balik yagi kan ilaci magnezyum kullnym uyuym dinlenym yiym iciym yok ne yapsam yorgunluk halszlik gecmiyor hicbsey yapmak istemiyrm enerjim sıfır cok skldm bu durumdan hasta gibiym ne onerrsnz kullndgnz ekstra bi takviye var mi??
Sbm050421 Pinpirikanne 19+6 yım , bende de oluyor halsizlik yorgunluk , dinleniyorum , bazende kendimi zorluyorum , geçmiyor yoksa , vücut alışmaya çalışıyor hamileliğe , bebeğin ağırlığına vs
aylinnntrhn Pinpirikanne ben de 21. haftadayım 2. trimestera geçtiğimden beri bişeyler oldu sürekli yorgunum sürekli uykum geliyor aşırı bi halsizlik iki üç haftadır 🙄
aylinnntrhn Pinpirikanne akşamları yürüyüş yapıyorum gündüzleri de kendime aktivite bulmaya çalışıyorum 🤷🏻♀️
eylulummmm @Pinpirikanne bir kere yatarsan hep yatasın gelir bende 19. Hafta içindeyim evde çok kalmamaya çalışıyorum gün içinde dışarı çıkıyorum alışverişe gidiyorum tek değil tabi eğlenecek bişeyler buluyorum akşam eşimle yürüyüş yapıyoruz parka fln gidiyoruz kalabalık ortamlar içimi açıyo hiçbiryer gitmeyip yattığım zaman hiç kalkasım gelmiyo mesela vitamin olarakta sadece decavit kullanıyorum canım bünyeden bünyeye değişiyo da olabilir
Fatma4495 Pinpirikanne ben vitamin Demir falan hiç bişey kullanmıyorum 7 haftaya yakındır ondan mı oluyor diyordum da sizde kullanarak yaşıyormuşsunuz hormonal muhtemelen sizin cinsiyet neydi