Wonderful_mom Kizlar 35+6 haftalık hamileyim.. Son bir saattir bebeğim karnımda sertleşiyor bir tarafa toplanıyor.. bunu yaptığı zaman rahatsiz oluyorum ister istemez.. sanki çıkacakmış gibi.. Benim gibi olan var mi .. 1 dk boyunca sürüyor o sekil durmasi..
Minikkoz Wonderful_mom ben de 36+2 bir sıkıntı yok oluyor öyle benim hoşuma gidiyor burdayım anne deme şekli 🥰
balkopugu2701 Canım benim de aynı geriliyor karnım bazen rahatsız da ediyor ama yapcak bişey yok ne yapalım :)
hcrelmli Wonderful_mom benimde öyle oluuırdu baya sıklaştı yataktan zor kalkıyordu karnım 1 hafta sonra Doğum yaptım
Demirssmomm Wonderful_mom benimde son birkaç gündür var. Bebek bir yere toplanıyor o sırada canım acıyor karnım geriliyor sonra gevşiyor. Ya diyorum kanala girmeye çalışıyo ya yalancı sancı ya da doğum için vücut kendini hazırlıyor
tazebiranne_hg04 Wonderful_mom rahim kendini doğuma hazırlıyor canım sıklığı önemli düzenli şekilde geliyorsa doğum habercisidir
Leylasiva21 Wonderful_mom 35+3 haftalık hamileyim benimde öyle doktor 15 dakika da bir olursa acile gel dedi ama saatte iki saatte bi normalmiş yer acıyo kendine büyüyor diye öyle oluyor
Azra_Mom Wonderful_mom kaç dk da bir olup ne kadar sürüyor önemli olan bu canım düzensiz ise sorun yok yalancı sancıdır ama düzenliyse dakikalar azalıp kasılma süresi uzuyorsa filan bir acile gitmeni öneririm benimde yalancı sancılarım oluyor 20 dkda yarım saatte bir kısa kısa doktor bunda bir sorun olmadığını söyledi 5 dk da bir gelmediği sürece sorun yok dedi bana için rahat etmezse yinede bir acile git nst bakıp gönderirler