deletedmom11 😡😡 Üstteki postu gördünüz mü 😡😡 uygunsuz görüntiler diye post karıLar kocaLarını meze etmiş birbirleriyle yarıştırıyo kim kimi ne yapmış etmiş 🤢 kuscam nerdeyse ben işaretledim size işaretleyin
pamuksekerinannesi deletedmom11 Ay buldum buldum bulmaz olaydım😡 Bi kaç tane okudum hemen çıktım.. Mahremiyet diye bişey kalmamış cidden.. Bize ne elalemin cinsel hayatından kocalarının Ne yaptığından.. Kocasına söylememiş gelmiş bize soruyor Ne dememizi bekliyor acaba😡 Hele aşağıda yapılan yorumları okudukça kan beynime sıçradı resmen @adm Kübra hanım destek rica ediyoruz.. Allah size de sabır versin Valla bi bitmediler
deletedmom11 pamuksekerinannesi 😂😂 kız kadının sorusunu es geçtim kadınLar birbirlerine neler demiş yaa benLe uğraşma git kocanLa biLmem ney aboooooo 😂😂 admin meydanda yok gııızzz admin nirdesin sende işaretleseyddin şikayet olarak bende işaretledm
1PrensAnnesi pamuksekerinannesi aman tövbe🤣 ben oğluşumu kimseyle paylaşamam yazık kız bana deme öyle😍
pamuksekerinannesi 1PrensAnnesi Sen konuşursun o seni anlamaz o konuşur sen anlamazsın Gül gibi geçinirsiniz😂 Az çok tahmin ediyorum nasıl kaynana olacağını yavrum😂😂😂😂
1PrensAnnesi pamuksekerinannesi 🤣 ben ona kendmi anlatacak şekli bulurum korkma🤣🤣 ne demekmiş beni anlamamak o kim oluyorki beni anlamıyor🤣
pamuksekerinannesi 1PrensAnnesi Hahahaha oy Allah senin gazabından korusun gelinini yazık kız yapma bizde geliniz 😂😂😂😂😂😂 Bende kızımı paylaşamam şimdiden diyorum tam evimizin karşısında otursun evlenince ki damat sesini filan Yükseltir Allah korusun gözümün önünde olsun diyorum😞
pamuksekerinannesi deletedmom11 Aynen cnm Valla ya bi kaç tane okudum ama yetti zaten diğerlerini okumaya devam edemedim.. Admin de ne yapsın biri bitiyor biri başlıyor anam yazık Valla kıza da 😂😂
pamuksekerinannesi deletedmom11 @1PrensAnnesi Kızlar admin kaldırdı uygunsuz görüntüler postunu ben seviyorum bu kızı ya Valla 😍💕 Teşekkür ederiz Kübra hanım duyarlılığınız için.. Happy mom’un hakkını veren bir adminimiz var 💕🎀 @adm
pamuksekerinannesi 1PrensAnnesi Ay ayırmam kız İnşalllah🙏 Damatta benden çekecek gibi hiç evlendirmesem mi acaba🤨🤔😂
1PrensAnnesi pamuksekerinannesi hahhaha ben oğlumu esirgiosam sen kızına gayet normal esirgemen😍 bırak evlenmesinler kalsnlar bze
pamuksekerinannesi 1PrensAnnesi Ay doğurduk büyüttük de evlendirmemiz kaldı Ne alemiz 😂😂 Ama yine de otursunlar dizimizin dibinde 😂