Sonay [bilinmeyen] bu dediklerin cuk oturdu valla ama biz onları düşünüyorsak onlar kendilerini düşünmüyorsa yapcak bişey yok ama burası gercekten iğrençleşti artık Paylaşım forumu değil sanki kavga iğrençlik sayfası oldu Admin bile bize gülüyodum o derece 😏
pamuksekerinannesi Tyk53 Aynen öyle cnm.. Herşeyin tartışmanın bile üslubu var ama direkt hakaret ve kavga ediyorlar.. Umarım ayıklanırlar..
MuratZeynepDiner gebelikte mide yanması ile bir soru sordm araya kaynadı cidden gebelikle ilgili sorularda yorum yok bu tür cinsellik,kaynana,görümce aldatan eş konularına yüzlerce yorum bunlarıda görünce biz mi yanlış yerdeyiz diye düşünmeden edemiyorum😩
pamuksekerinannesi MuratZeynepDiner Aynen bende bazen yazıyorum kimse cevap yazmıyor kaynıyor gidiyor.. Ama ben şahsen bildiğim ya da deneyim yaşadığım herşeyde denk geldikçe yazmaya çalışıyorum ama bi iki kişiyle olcak iş değil biri bi polemik yaratıyor diğer konu başlıkları görünmüyor bile..
Cansel MuratZeynepDiner aynen katılıyorum biz hamilelik ile ilgili bişeyler öğrenip bilgilenmek faydalanmak için yazıyoruz en fazla 4 kişi cvp veriyo ama öteki konulara bi bakıyosun yorumların sonu gelmiyp anlamadım acaba gerçekten bizimi yanlış yapıyoruz 🤔🙄
pamuksekerinannesi Pinaryyim Admin mutlaka bunun için önlem alacaktır bence çünkü uygulamanın seviyesini düşürüyorlar..
pamuksekerinannesi Sonay İlk zamanlar birisi bize küfür hakaret etmişti ki çok saçma sebepler yüzünden.. Biz ki bel altı muhabbeti yapmıyorduk.. Kendi aramızda konuşuyorduk gülüyorduk.. Birden bire saldırmıştı bize.. Admine şikayet ettik mail attık kullanıcıyı direkt sildi uygulamadan.. Umarım yine yapar..
Sonay pamuksekerinannesi al işte sorunlu olan oluyo demekki inş Dediğin gibi olur ya yoksa bende silcem artık bu uygulamayı sinir oldum
pamuksekerinannesi MuratZeynepDiner Artık dalga filan geçildiğini düşünüyorum.. Hamile değiller hatta bayan bile değiller bence.. Ki öyleyse Eğer kendi anneleri bacıları karıları kızları kuzenleri de var...
Sonay pamuksekerinannesi kız doğru diyon ha konuşmalarıda hep lanlı lunlu gel whatsapta görüşelim yok instagramda ekleşelim diyorlar Bencede erkekte olabilir düzgün kullanan erkekler neysede bu Tür pis Şeyler Konuşmalar normal değil
MuratZeynepDiner pamuksekerinannesi haklısınız galiba bende hamile olduklarını düşünmüyorum muhtemelen bos muhabbet yapmak için giriyorlar siteye bizim gibilerinde sinirlerini bozuyurlar ben tayin dolayısıyla memleketmden ayrıyım ailem yanımda değil ilk gebeliğim o yüzden aklımdakiler cevap bulmak için siteye giriyorum sinir olup cıkıyorm😂
Sonay [bilinmeyen] aynen umarım bu durum düZelir böyle guzel uygulamayı mahvetmenin kimsenin Hakkı yok inş düZeltirler
pamuksekerinannesi Sonay Bende bakıyorum Valla ne yalan söylim ama artık cevap yazmıyorum daha doğrusu yazmamaya çalışıyorum..
MuratZeynepDiner [bilinmeyen] bende o yüzden o başlıklara bakıyorum yardım edebilecgm bir konu mu diye benmde ilk haftalar düşük tehlikem vardı aşina oldgm bir konudur diye ama girince utanıyorm,moralim bozyor birde pişkin pişkin cevap vermeleri iyiden iyiye geriyor
Minamom MuratZeynepDiner evet benim de etmiyordu gece uyuyamiyordum en son internetten arastirdim bir bardak suya bir tatli kasigi karbonat atip karistirip iciyorsun mide asidini duzenliyor aninda kesti tak diye simdi rennie cigniyorum mide yanmam olunca onunda icinde karbonat varmis zaten
SemihenayArslan @adm uygulamayı ne yazikki daha az kullanır oldum.. bir çözüm üretmenizi rıca ediyorum lütfen konu ile ilgili şikayetimizi dikkate alınız zira artık sadece kar amacı güttüğünüzü ve bu yüzden bazı olaylara mahal verdiğinizi düşünicem..uygulama yı amacı dışında kullanan üyeleriniz için bir çözüm bulun lütfen
pamuksekerinannesi Sonay Aynen WhatsApp grupları kuruluyor ordan instagramdan eklemeler ki ben sadece bi tane arkadaş ekledim instagrama oda Allah razı olsun hep birbirimize destek oluyoruz.. Onun dışında eklemiyorum.. Biri bi kadının kocasını eklemiş.. Kocanı merak ettim filan demiş böyle terbiyesizlik olabilir mi.. Yolarım Valla
pamuksekerinannesi Sonay Bu dediğim 4 ay önce filandı düşün.. Ama anında müdahale edildi.. Ama son zamanlarda bunlar arttı ve önüne geçilemiyor malesef.. Yada admin siliyor bunlar başka kullanıcı adı ile tekrar mı açıp polemik yaratıyor anlamadım
pamuksekerinannesi MuratZeynepDiner Aynen öyle.. Benim de ilk hamileliğim aklıma takılan bişey olunca hemen yazıyorum saolsun kızlar yardımcı oluyor.. Burdaki arkadaşlar sayesinde perinatoloji doktoru da buldum bir çok faydasını da gördüm o yüzden silmekte istemiyorum.. Umarım temizlenirler ve biz yine uygulamaya girdikçe mutlu oluruz destek oluruz birbirimize🙏
MuratZeynepDiner pamuksekerinannesi onlara bir çözüm bulanana kadar cidden sadece bilgi almak için girenler birbine yardımcı olacak☺
pamuksekerinannesi Sonay Oda ne yapsın artık yavrum o kadar çoğaldılar ki Eminim ki tek tek müdahale ediyordur...