Merhaba arkadaşlar, 19 nisan da sezaryene alındım giderken stresliydim tabi spinal Sezaryen oldu bebeğimin ağlama sesini duyduğumda bende baya ağladım ama kesik kesik ağlıyordu sanki zorlanıyormuş gibiydi hemşireler gayet sağlıklı birşeyi yok flan diyip beni sakinleştirmeye çalıştılar. Neyse odaya geldik herkes orda ben bacaklarımı hissetmiyorum sonra yavaş yavaş hissetmeye başladım başlamamla beraber sancılar gelmeye başladı ağrı kesici yaptılar fayda etmedi ben bağırmaya başladım acıdan dayanamıyordum çünkü, yine iğne yaptılar nefes alış verişlerim değişti nefes almakta zorlanıyorum bi yandan sancım bi yandan nefes im, ekran gitmeye başladı bende hemşire herşeyin iyi diyor geçmesi lazım diyor ama yok değil geçmiyor yine iğne yaptılar en ağır iğneyi vurmuşlar benim kafam leyla oldu ama acıları hissediyorum bi ara karnıma bastırdı Allah rızası için yapma nolur diye hem bağırıyorum hem ağlıyorum halim kalmadı bayılıcam nerdeyse bağırdıkça canım daha cok yanıyor yani böyle anestezi filmindeki gibi acıları hissediyorum ama kafam leyla ölüm tribine girdim konuşmalar flu hemşire abartma der gibi şeyler söylüyor eşim teselli ediyor flan oda hayal meyal kendi doktorum geldi ona yalvarmaya başladım nolur yardım edin Allah rızası için flan bakıyolar flan herşey yolunda psikolojik flan diyolar ama değil yani kafayı yemek üzereyim artık konuşamama durumuna geldim ağzımı açamıyorum flan tuvaletim için bişiler taktılar bi kaç iğne yaptılar ben mayıştım odaya kimseyi almadılar eşimden başka neyse geceye doğru biraz toparladım gibi bebeğim nerde diye söylenmeye başladım onuda yoğun bakıma almışlar solunum sıkıntısı varmış… sonradan öğrendim oda orda dahada canım yandı neyse uzatmıyım bugün taburcu oldum ben hala düzelemedim hareket etmek cok Zor dikişlerim canımdan can alıyor.. bebeğimi hastaneye bıraktım o dahada canımı yakıyor elim boş döndüm hep ağlıyorum hem kendime hem bebeğime fotograflarına bakıp rahatlamaya çalısıyorum o kdar güzel ki Allah doğumun hayırlısını versin… ve zor kavuştum kızıma tüp bebek ile oldu bilenler bilir onun serüvenini.. Allah sınavlarımızı kolaylaştırsın herkese hayırlı doğumlar…